Solana ETF Ne Zaman Onaylanacak? Solana Alternatifi Coinler Hangileri?

Solana ETF Ne Zaman Onaylanacak? Solana Alternatifi Coinler Hangileri?

SEC, ETF'lerin portföy varlıklarını web sitelerinde günlük olarak güncellemelerini zorunlu kılıyor.

A+A-

 

Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para ETF'lerini dünyanın her yerinde bulmak mümkün. Ancak ABD'li düzenleyiciler yabancı düzenleyicilere güvenmeme eğiliminde, bu nedenle SEC uluslararası altcoin ETF'lerini önemsemiyor.

Bloomberg’in ETF uzmanı Eric Balchunas, verdiği bir röportajda SEC'in ETF'leri onaylamak için belirli bir prosedürü olduğunu ve ajansın aynı prosedürü tekrar kullanması durumunda başka bir altcoin ETF'sinin onaylanmasının uzun zaman alacağını söylüyor.

Öte yandan Amerika'nın SPK’sı olan SEC, bir finansal varlığın spot fiyatına dayalı endeks fonuna onay vermeden önce o ürünün vadeli işlemlerinin tam 32 ay boyunca Chicago'da yapılmasını istiyor. Yani bu 32 aylık süreci izlemek istiyor. Bu sürecin uzunluğu da ETF hikayesini Bitcoin ve Ethereum ile sınırlı kılıyor.

Bu önemli çünkü bu tür anlaşmalar, piyasa manipülasyonuna işaret edebilecek şüpheli işlem modellerinin izlenmesine yardımcı olarak piyasanın herkes için adil kalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, şeffaflık da önemli bir odak noktası. SEC, ETF'lerin portföy varlıklarını web sitelerinde günlük olarak güncellemelerini zorunlu kılıyor.

Solana ETF’leri için bekleyişin uzun olacağı tahmin edilirken Solana alternatifi DAWGZ, WAI ve PLAY coinleri göze çarpıyor.

Base Dawgz (DAWGZ) - Tavsiye Edenleri Kazandıran Yenilikçi Proje

Base Dawgz (DAWGZ), meme coinlerin eğlence değerini çok köprülü bir ekosistemin pratikliğiyle birleştiren devrim niteliğinde çok zincirli bir coin olarak ön satışına devam ediyor. Base Dawgz token satın alımlarının 1 milyon dolara yaklaşması da onu Solana alternatifi coinler arasında en ön sıraya koyuyor.

Base blok zincirini temel alan DAWGZ tokeni Avalanche, Binance Smart Chain, Ethereum ve Solana gibi diğer ağlar arasında transfer edilebiliyor. Çok zincirli olması onu çeşitli yatırımcılar için daha cazip hale getiriyor.

Base Dawgz'da paylaş-kazan, tavsiye-et-kazan gibi yenilikçi yaklaşımlar bulunuyor. Kullanıcılar, projeyi sosyal medyada tanıtarak ve topluluk etkileşimini teşvik ederek DAWGZ token kazanabiliyor. Ayrıca davet bağlantısı oluşturup o link üzerinden satın alımlarda edinilen token miktarının yüzde 10’u kadarını USDT olarak alabiliyorlar.

Ek bir bonus olarak, token sahiplerinin projenin stake ödemeleri yoluyla pasif gelir elde edebilecekleri söyleniyor. Uzun vadeli elde tutmayı ve ekosisteme katılımı teşvik etmek amacıyla, toplam 8 bin 453 milyar token miktarının yüzde 20'sinin stake teşvikleri için ayrıldığı belirtiliyor.

DAWGZ'nin ön satışı neredeyse ilk 24 saatte yaklaşık 250 bin dolar topladı ve takip eden günlerde bu sayı 820 bin dolara çıktı. topladı. Ön satış sırasında token 0,00479 dolar olarak fiyatlandırıldı, ancak proje geliştikçe ve ivme kazandıkça değerinin artması bekleniyor.

 

WienerAI (WAI) - Alım Satım Botları ve Fiyat Tahmini Özellikleriyle Trend Coin

Türünün ilk örneği olan WienerAI (WAI), yapay zekayı meme coinlerin tuhaf tarzıyla birleştiriyor. Eşsiz ve eğlenceli kökenlerine rağmen, köpek, yapay zeka ve sosis unsurlarını bir araya getiren token, büyük bir pratik kullanıma sahip olduğunu iddia ediyor. Bu iddia sebebiyle de WienerAI token satın alanların topladığı fon 5,3 milyon doları aştı.

Ethereum blok zincirinde piyasaya sürülen WienerAI, ön satış döneminde yüksek miktarda fon toplayarak güçlü bir yatırımcı ilgisi olduğunu gösterdi.

WienerAI'nin amacı, insanların yapay zekaya ilişkin algılarını değiştirmek ve böylece yapay zekanın bir araçtan ziyade güvenilir bir arkadaş olarak görülmesini sağlamak.

WienerAI'nin ana satış noktası, piyasa hareketlerini tahmin edebilen ve kullancılara değerli piyasa bilgileri verebilen yapay zeka destekli alım satım botu. Kendilerini “Sosis Ordusu” olarak adlandıran genişleyen topluluk, kullanışlı özellikleri ve ilginç hikayesi nedeniyle uygulamaya ilgi duyuyor.

Dolaşımdaki 69 milyar tokenin yüzde 30'unun ön satış için, yüzde 20'sinin stake ödülleri için ve yüzde 20'sinin de pazarlama ve topluluk teşvikleri için kullanılacağı bildiriliyor. Projenin bu haberin yazıldığı saat itibarıyla verdiği yıllık getiri oranı ise yüzde 200’ü aşıyor. Ancak bu oran daha fazla token stake edildikçe düşecek o yüzden ilgili alıcıların erken davranması tavsiye ediliyor.

PlayDoge - (PLAY)  Tamagotchi Çılgınlığı P2E Oyunu ile Buluşuyor

PlayDoge (PLAY) adlı yeni kripto ön satışı yatırımcıları geçmişe götürüyor. PlayDoge, Doge meme'ini Tamagotchi tarzında sanal hayvan yönetimi ile bir oyna-kazan (P2E) mobil uygulamasında birleştiriyor. 3,4 milyon doları aşan PlayDoge token satın alımları bu konseptin hızlıca benimsendiğini gösteriyor.

Kullanıcılar, çeşitli mini oyunlarda sanal Doge evcil hayvanlarını besleyerek, eğlendirerek ve genel olarak onlara bakarak PLAY tokenleri kazanabilirler. 90'lardan kalma Tamagotchi oyuncakları gibi, oyunun pikselli görselleri de güzel anıları geri getiriyor.

Dolaşımda en fazla 9,4 milyar PLAY tokeninin olacağı ve bunun yarısının PlayDoge ön satışına yatırım yapanlara gideceği bildiriliyor. Erken yatırım yapanlara yüzde 300’den fazla APY kazanma avantajı sağlanıyor.  

Çok çeşitli meme coin hayranlarını ve oyuncuları kendine çekme yeteneğine sahip bu sanal hayvan oyunu, Doge meme'in popülaritesinden yararlanırken aynı zamanda P2E mekanizmaları aracılığıyla pratik özellikler de sunuyor.

İlgili Haberler