Süper Lig ertelendi

Süper Lig ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig maçlarının bir hafta süreyle ertelendiğini açıkladı.

A+A-

Cumartesi akşamı Çaykur Rize maçı sonrası Trabzon havaalanına giden Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silah saldırı sonra tüm ligin bir hafta süreyle ertelenmesine karar verildi.

Fenerbahçe'nin yarın yapacağı Mersin kupa maçı ve hafta sonu oynayacağı Bursaspor lig maçı daha önce ertelenmişti. Fenerbahçe'den erteleme kararına ilk yorum geldi. FB Yöneticileri "Erteleme kararı doğru bir karardır, herhalde bir jest yaptılar" dedi.

Buna göre 27. hafta maçları bir hafta kaydırıldı...

Fenerbahçeli Yönetici Şekip Mosturoğlu bu haberi alır almaz ; "Biz bu olayın failleri bulununcaya kadar ertelenmeli diyoruz. Ama Futbol ailesinin bu yaklaşımı sevindirici" dedi.

Yıldırım Demirören'den ilk açıklama geldi Konuya ilişkin açıklama yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ‘‘Biz federasyon olarak tamamının ertelenmesine sıcak bakmıyorduk.

Bu olayı yapan kişinin ödül gibi görünmesi ve bu ülkede bir güvenlik sorunu varmış gibi görünmesini istemedik. Bütün kulüp başkanlarının Fenerbahçe’ye yapılan bu olaya tepki olarak aldıkları bir karardır. İnşallah bu yaşanan son olay olur.’’ dedi.

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ise ‘‘Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Hepimiz kınıyoruz, Fenerbahçe’ye geçmiş olsun diliyoruz. Bir daha inşallah böyle bir şey yaşanmaz. Fenerbahçe kulübünü ziyaret edeceğiz. Bu ara tüm kulüplerin tek vücut olduğunu göstermek içindir.’’ açıklamasında bulundu.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.