Taksim'de ölenlerin kimlikleri belli oldu

Taksim'de ölenlerin kimlikleri belli oldu

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri belli oldu.

A+A-

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri belli oldu.

Saldırıda İsrail vatandaşları, Simha Simon Demri, Yonathan Suher ve Avraham Godman; İran vatandaşı Ali Rıza Khalman hayatını kaybetti.

İstanbul İstiklal Caddesi’ndesabah 10.58’de şiddetli bir patlama meydana geldi.Taksim İstiklal Caddesi'ndeki Beyoğlu Kaymakamlığı önünde meydana gelen patlamada canlı bomba ile birlikte 5 kişi yaşamını yitirdi, 12'si yabancı uyruklu 36 kişi yaralandı.

Patlamada yaralanan 36 kişinin hangi uyruktan olduğu da belli oldu. 12 kişinin yabancı uyruklu olduğu belirlenirken 24 kişin Türk vatandaşı olduğu saptandı.

Buna göre, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 İsrail, 1 İzlanda vatandaşı; Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 3 İsrail vatandaşı; İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi 1 Alman, 1 İsrail vatandaşı; Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 1 Arap Emirliği, 1 İran vatandaşı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 İrlanda vatandaşı bulunuyor.

 

»» CANLI BOMBAYI TANIMANIN 10 YOLU

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.