Ankara’ฤฑn Sincan ilรงesinde bugรผn รถฤle saatlerinde tanzim satฤฑล รงadฤฑrlarฤฑ kaldฤฑrฤฑlmaya baลlandฤฑ.
Sol Haber’de yer alan habere gรถre, Sincan Lale meydanฤฑnda bulunan Ankara Bรผyรผkลehir Belediyesine ait tanzim satฤฑล รงadฤฑrlarฤฑ belediye ekiplerince toplanmaya baลlandฤฑ.
Sebze ve meyve fiyatlarฤฑnda yaลanan artฤฑล รผzerine baลlatฤฑlan tanzim satฤฑล uygulamasฤฑ, vatandaลa piyasaya gรถre daha ucuz รผrรผnler ulaลtฤฑrmayฤฑ planlฤฑyordu.
Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan’ฤฑn “Gerekirse tanzim satฤฑลlarฤฑ belediye eliyle kurarฤฑz ve ucuza satฤฑล yaparฤฑz” ifadeleriyle baลlayan uygulamanฤฑn Aralฤฑk 2019’a kadar sรผrdรผrรผlmesi planlanฤฑyordu.
Tรผrkiye’nin diฤer bรถlgelerindeki satฤฑล noktalarฤฑnฤฑn kaldฤฑrฤฑlฤฑp kaldฤฑrฤฑlmayacaฤฤฑ ise henรผz netlik kazanmadฤฑ.







