Tekstilbank'ta fiyat belli oldu

Tekstilbank'ta fiyat belli oldu

Tekstilbank’ta ayrılma hakkı kullanım bilgileri açıklandı. Ayrılma hakkı 1 TL nominaldeğerli pay başına 1,06 TL olacak. Ayrılma hakkı 9 Haziran ile 20 Haziran tarihleri arasında kullanılacak

A+A-

Tekstilbank’ta ayrılma hakkı kullanım bilgileri açıklandı. GSD Holding’ten yapılan açıklamada Tekstilbank’taki yüzde 75,50 payın ICBC’ye satılması işlemi dolayısıyla doğabilecek ayrılma hakkının kullanılmasına iliskin işleyis süreci yatırımcılarla paylaşıldı.

Buna göre GSD Holding’in Tekstilbank’ta sahip olduğu yüzde 75,50'lik payının satılması islemi konusunda olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri paylarını GSD Holding’e söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı 29 Nisan 2014 tarihinden önceki otuz gün içinde borsada olusan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması olan 1 TL nominal değerli pay başına 1,06 TL'den satma hakkına sahip olacak.

Ayrılma hakkını kullanmak isteyen pay sahipleri, bu hakkı grup ayrımına bakılmaksızın sahip oldukları payların tamamı için kullanmak zorunda. Söz konusu ayrılma hakkı 9 Haziran ile 20 Haziran tarihleri arasında 10 iş günü süreyle kullandırılacak.

Etiketler :

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.