Termik santrallerde teklif süresi uzatıldı

Termik santrallerde teklif süresi uzatıldı

Teklifler için bir uzatma da termik santraller için geldi. Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy Liman Sahası için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi uzatıldı

A+A-

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy Liman Sahası için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihinin uzatılmasının yatırımcıların talepleri doğrultusunda gerçekleştiğini bildirdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, İdare tarafından Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy Liman Sahasının, Çatalağzı Termik Santralinin ve Yatağan Termik Santralinin özelleştirilmeleri amacıyla ihale edilecekleri, 23 Kasım 2013’ten itibaren yayımlanan ilanlarla duyurulduğu hatırlatıldı.


Yatırımcılar tarafından, süreçle ilgili değerlendirmelerin devam etmesi ve global piyasalarda yaşanmakta olan dalgalanmalar gerekçe gösterilerek, ihalelere ilişkin önyeterlik ve son teklif verme tarihlerinin uzatılması yönünde talepte bulunulduğunu belirten İdare, bu çerçevede söz konusu ihalelerin ertelendiği kaydetti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.