THY, Japon ligine sponsor oldu

THY, Japon ligine sponsor oldu

Son dönemdeki sponsorluk uygulamaları ile sadece Türkiye'nin değil dünyanın da ilgisini çeken THY, Japon profesyonel basketbol ligi BJ LEAGUE (Basketball Japan League)’in isim sponsoru oldu.

A+A-

Son dönemdeki sponsorluk uygulamaları ile sadece Türkiye'nin değil dünyanın da ilgisini çeken THY, Japon profesyonel basketbol ligi BJ LEAGUE (Basketball Japan League)’in isim sponsoru oldu.

THY Basın Müşavirliği yeni sponsorlukla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Türk Hava Yolları; uçuş ağında önemli bir yere sahip aynı zamanda ortak tarihi değerlere sahip olduğumuz Japonya pazarında, Japon milleti ile ortak bir paydada buluşmak ve dünyanın değişik noktalarında, değişik spor dallarına verdiği desteği sürdürmek amacıyla başlattığı sponsorluğu kapsamında ülkede oynanacak tüm maçlarda görünürlük hakkına sahip olacak. Söz konusu isim sponsorluğu kapsamında Japon Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği diğer liglerin de (All-Star Game, Playoffs ve Finals ) isim sponsoru Türk Hava Yolları oldu”

Japon Basketbol Liginin 10. ve 11. sezonu olan 2014-2016 sezonu boyunca 2 yıl süre ile gerçekleştirilecek iş birliğinin ilk adımının, dün Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilen imza töreni ile atıldığı belirtilerek:

“Türk Hava Yolları, Japonya’daki iki önemli futbol takımı olan Omiya Ardija ve Cerezo Osaka’ya destek vermesinin ardından destek ağını başka spor dalına da yayarak basketbol alanında önemli bir adım attı. Avrupa basketbolundan sonra Japon basketbolunu da destekleyerek dünyaya açılmasına katkıda bulunurken BJ Ligi’nin ilk “isim sponsoru” olma şansını elde etti”denildi.

Ligin ilk maçı 4 Ekim 2014’te oynanacak. Ligde yer alan 22 takımın formalarında Turkish Airlines logosu yer alacak ve toplam 572 müsabakada marka görünürlüğü sağlanacak.

Türk Hava Yolları isim sponsoru olduğu Euroleague ve Japon Basketbolu arasında aynı zamanda bir köprü görevi görerek Japon basketbolunu daha da ileriye götürmeyi hedefliyor. İlerleyen dönemlerde iki ligin takımları arasında işbirliği, müsabakalar düzenlenmesi gibi projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.