Tรผrk pilot ve kabin memurlarฤฑnฤฑn Katar’a gitmelerinden sonra uรงak teknisyenleri de maaล ve รงalฤฑลma koลullarฤฑnฤฑ daha iyi gรถrdรผkleri iรงin รผlkeyi terk etmeye baลladฤฑ.
Baลta Katar ve Dubai olmak รผzere zengin Ortadoฤu รผlkelerinde iล bulan pilot ve kabin memurlarฤฑ Tรผrkiye’den ayrฤฑlฤฑrken, uรงak bakฤฑm teknisyenleri de maaล ve รงalฤฑลma ลartlarฤฑnฤฑn daha iyi olduฤunu dรผลรผndรผkleri รผlkelere gidiyor.
Qatar Airways geรงtiฤimiz yฤฑlฤฑn Ekim ayฤฑnda Tรผrkiye’den teknisyen alฤฑmฤฑ yapacaฤฤฑnฤฑ duyurmuลtu. Baลvurularฤฑn Kasฤฑm ayฤฑnฤฑn sonuna kadar devam edeceฤini aรงฤฑklayan Qatar Airways, gรถrรผลmeye รงaฤฤฑrdฤฑฤฤฑ ve ลartlar konusunda anlaลma saฤladฤฑฤฤฑ teknisyenleri kadrosuna katmaya baลladฤฑ.
รzellikle B1 ve B2 lisansฤฑna sahip level 2 seviyesinde personeli kadrosuna dahil eden ลirkette gรถreve baลlayan teknisyenlerin eski mesai arkadaลlarฤฑna da memnuniyetlerini anlattฤฑklarฤฑ belirtiliyor.
Airporthaber’in aktardฤฑฤฤฑna gรถre, yapฤฑsal atรถlyesinde istifalarฤฑn art arda geldiฤi iddia edilen THY Teknik A.ล’de kulislerinde iลten ayrฤฑlmalarฤฑn artฤฑล gรถsterebileceฤi konuลulurken, ลirketin bu konuda nasฤฑl bir yol izleyeceฤi ise merak ediliyor.







