TTNET ve Avea güçlerini birleştiriyor

TTNET ve Avea güçlerini birleştiriyor

TTNET ve Avea'nın tüzel kişiliklerinin mevcut şekliyle muhafaza edilip, tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, grup bünyesinde stratejik organizasyon değişiklikleri yapılacak.

A+A-

Türk Telekom, TTNET ve Avea'nın tüzel kişiliklerinin mevcut şekliyle muhafaza edilip, tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, grup bünyesinde stratejik organizasyon değişiklikleri yapılacak.

Türk Telekom'dan KAP'a yapılan açıklamada, söz konusu kararın, grubun büyüme hızı ve verimliliğini bir üst seviyeye taşımak amacıyla gerçekleştirilecek entegrasyonun ilk aşaması olarak satış, pazarlama, altyapı ve destek fonksiyonlarının bütünleştirilmesi ve operasyonel yapının daha verimli hale getirilip daha etkin çalışan bir liderlik takımı inşa edilmesi amacıyla alındığı belirtildi.

Bu kapsamda, sabit ses ve veri hizmetlerini pazara sunma modeli yeniden yapılandırılarak; pazarlama ve satış birimlerinin üst yönetimleri tek bir çatı altında toplanacak.

Ayrıca yakınsama teknolojilerindeki fırsatları yapısal olarak değerlendirmek ve operasyonları daha yüksek verimlilik ve fayda sağlamak amacıyla; Türk Telekom ve Avea seviyesindeki network/operasyon ile teknoloji fonksiyonlarının üst yönetimi tek bir çatı altında toplanacak.

Açıklamaya göre, ticari ve altyapı ile ilgili alanlardaki yeniden yapılandırmayı desteklemek amacıyla, grubun bazı destek fonksiyonları da tek bir çatı altında toplanacak. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.