Turk ฤฐlaรง ve Serum Sanayi Anonim ลirketi รผretimine yeni baลlayacaฤฤฑ รผrรผnรผn satฤฑลฤฑ iรงin Ozon Saฤlฤฑk รrรผnleri Anonim ลirketi ile anlaลma imzaladฤฑ.
Turk ฤฐlaรง ve Serum Sanayi Anonim ลirketi ile Ozon Saฤlฤฑk รrรผnleri Anonim ลirketi arasฤฑnda Ozon terapisinde kullanฤฑlan 250 ml mikro gรถzenekli vakumlu sitratlฤฑ ลiลe รผrรผnรผnรผn รผretimi iรงin iล anlaลmasฤฑ imzalandฤฑ.
Tรผrk ฤฐlaรง sรถz konusu รผretim ile ilgili tรผm yatฤฑrฤฑm ve sertifikasyon sรผreรงlerini tamamladฤฑฤฤฑnฤฑ belirterek, uluslararasฤฑ pazardaki takribi satฤฑล fiyatฤฑ 4 euro olan รผrรผnรผn yฤฑllฤฑk 12 milyon adet รผretim kapasitesi bulunduฤunu dile getirdi.
Kurumun KAP’ta yayฤฑnlanan aรงฤฑklamasฤฑnda ลu ayrฤฑntฤฑlara yer verildi;
“Turk ฤฐlaรง ve Serum Sanayi Anonim ลirketi ile Ozon Saฤlฤฑk รrรผnleri Anonim ลirketi arasฤฑnda Ozon terapisinde kullanฤฑlan 250 ml mikro gรถzenekli vakumlu sitratlฤฑ ลiลe รผrรผnรผnรผn รผretimi iรงin iล anlaลmasฤฑ imzalanmฤฑลtฤฑr.
Anlaลma รงerรงevesinde belirlenen yรผkรผmlรผlรผklere gรถre; bahsi geรงen รผrรผn, Turk ฤฐlaรง ve Serum Sanayi’ne ait tesislerde รผretilecek olup รผretim ile ilgili tรผm yatฤฑrฤฑm ve sertifikasyon sรผreรงleri tamamlanmฤฑลtฤฑr. Derhal รผretimine baลlayacaฤฤฑmฤฑz รผrรผnle ilgili dรผnya genelindeki tรผm ihracat haklarฤฑ ลirketimize aittir. ลirketimiz รผretim, satฤฑล ve pazarlama konusunda tam ve tek yetkili durumdadฤฑr.
Uluslararasฤฑ pazardaki takribi satฤฑล fiyatฤฑ 4โฌ olan รผrรผnรผn tesisimizde yฤฑllฤฑk 12 milyon adet รผretim kapasitesi bulunmaktadฤฑr. Gelecek yurtiรงi ve yurtdฤฑลฤฑ sipariลlere gรถre รผrรผnรผn satฤฑลฤฑndan elde edilecek gelirlerin ลirketin cirosuna, ihracat gelirlerine ve karlฤฑlฤฑฤฤฑna olumlu katkฤฑ saฤlayacaฤฤฑ รถngรถrรผlmektedir.
Kamuoyuna saygฤฑyla arz olunur.”







