Türk Telekom, Orange işbirliği

Türk Telekom, Orange işbirliği

Türk Telekom, Fransız iletişim devi Orange Business Services ile işbirliği anlaşması imzaladı.

A+A-

Türk Telekom, Fransız iletişim devi Orange Business Services ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmayla, Türk Telekom abonesi şirketler, dünyanın her yerinden Türkiye'deki merkez ofisleriyle kolayca iletişim kurabilecek. Anlaşma, Türk Türk Telekom CEO'su Rami Aslan ve Orange Telecom Business CEO'su Thierry Bonhomme tarafından imzalandı.

İmza için düzenlenen toplantıda konuşan Türk Telekom CEO'su Aslan, "Anlaşmayla oluşturalan Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile önemli bir adım atıyoruz. Türk şirketlerine 220 ülke ve bölgede ayrıcalıklı, fark yaratacak, güvenli, hızlı, esnek bir özel sanal ağ deneyimi sunuyoruz. Bu hizmetle büyük kurumlar, KOBİ'ler ve kamu kuruluşları yurtdışı operasyonlarını güçlendirme, hizmet kalitesi ve çeşitliliğini artırma imkânı bulacak. Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile şirketler için artık her yer Türkiye olacak" diye konuştu.

Türk Telekom ile yaptıkları işbirliğinin Türk şirketlerinin küresel anlamda büyümesine katkıda bulunacağını belirten Orange Business Services CEO'su Bonhomme, "Türk Telekom ve Orange bu ortaklık ile güçlerini birleştirerek dünya çapında genişleyen Türk işletmelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi kurumsal ağı oluşturmayı hedefliyor. Kurumlara özel telekomünikasyon hizmetlerini geniş bir yelpaze üzerinden sağlamak için konumlandırılmış bu anlaşma Türkiye'de iş sektörünün yerel ve küresel anlamda büyümesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.