Turkcell yönetiminde önemli değişiklik

Turkcell yönetiminde önemli değişiklik

Turkcell'de üç genel müdür yardımcısı, stratejik öncelikler ve operasyonel verimlilik hedefleri kapsamında görevlerinden ayrıldı

A+A-

Stratejik öncelikler ve operasyonel verimlilik hedefleri kapsamında 30 Nisan tarihinden geçerli olmak üzere organizasyon yapısında değişiklik kararı alan Turkcell'de genel müdür yardımcıları Koray Öztürkler, Hulusi Acar ve Meltem Kalender Öztürk görevlerinden ayrılma kararı aldılar.

Koray Öztürkler, Kurumsal İletişim ve İlişkiler'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Hulusi Acar Bireysel Satış'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Meltem Kalender Öztürk İnsan Kaynakları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Turkcell'den organizasyon değişikliğine ilişkin KAP'a gönderilen açıklamaya göre, Bireysel Satış ve Bireysel Pazarlama fonksiyonları, "Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı" olarak birleştirildi.

Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül bu yeni fonksiyonun sorumluğunu üstlendi.

Kurumsal İletişim Bölümü, "Bireysel Pazarlama ve Satış" fonksiyonuna bağlandı.

Ayrıca, "Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı" fonksiyonu oluşturulmasına karar verildi.

Turkcell hisseleri saat 1142'de yüzde 0.87 primle 11.60 liradan işlem görüyordu.

Etiketler : , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.