Turkcellโin Rus ortaฤฤฑ Mikhail Fridmanโฤฑn ลirketi LetterOne, yatฤฑrฤฑmcฤฑlarฤฑn ลirketin geleceฤine olan inancฤฑnฤฑ yitirdiฤini belirterek, โTurkcellโin yรถnetim biรงiminden derin ลekilde endiลeliyiz. ลirket yรถnetiminin gerekli yetkinliฤe, deneyime ve sorumluluฤa sahip olmadฤฑฤฤฑnฤฑ dรผลรผnรผyoruzโ dedi.
LetterOne tarafฤฑndan Turkcellโe gรถnderilen aรงฤฑk mektupta ลirketin performansฤฑ, yรถnetimi ve deฤeri konusunda hayal kฤฑrฤฑklฤฑฤฤฑ yaลadฤฑฤฤฑnฤฑ ifade etti.
Mektupta Turkcellโin yeni bir yรถnetim belirlemesi ve maliyet ile gelir yapฤฑsฤฑnฤฑ gรถzden geรงirmesi gerektiฤi belirtildi. LetterOne, bu adฤฑm atฤฑlฤฑrsa Turkcellโin kaydadeฤer oranda daha fazla deฤer รผreteceฤi ve pazar lideri bir dijital telekom ลirketi haline geleceฤi savunuldu.
En bรผyรผk ikinci ortak
Rus milyarder Mikhail Fridmanโฤฑn ลirketi LetterOne, yรผzde 19.8โlik hissesiyle, Tรผrkiye Varlฤฑk Fonuโndan sonra Turkcellโdeki en bรผyรผk ikinci hissedar.







