UBS beğendiği hisseler listesini değiştirdi

UBS beğendiği hisseler listesini değiştirdi

UBS, en çok ve en az beğendiği hisseler listelerinde değişiklik yaptı

A+A-

UBS, Türkiye piyasasında en çok ve en az beğendiği hisse senetleri listesinde değişiklik yaptı.

Türkiye'de takip ettiği hisse senetleri perspektifinden baktığında Türk hisse senetleri için yukarı potansiyeli sınırlı gördüğünü belirten UBS, bu nedenle daha defansif bir pozisyona döndüğünü bildirdi. Takip ettiği Türk hisse senetleri için hedef fiyatlara baktığında yüzde 5 yükseliş potansiyeli gördüğünü ifade eden UBS, TCMB'nin faiz indirimi döngüsünün sonuna yaklaşmış olabileceği de dikkate alındığında Türk hisse senedi piyasası için notları değiştirmek için neden görmediğini vurguladı.

UBS, Türkiye piyasasında en çok ve en az beğendiği hisse senetleri listesinde de değişiklik yaptı. En beğendiği hisseler listesinden Vakıfbank'ı çıkaran UBS, listeye 28 TL fiyat hedefi ile Ford Otosan'ı ve 14,2 TL fiyat hedefi ile Arçelik'i dahil etti. Listede 3,24 TL fiyat hedefi Emlak GYO, ve 6,1 TL fiyat hedefi ile Tekfen Holding yer alıyor.

UBS ayrıca en az beğendiği hisseler listesinde İş Bankası'nı çıkarırken, listeye Garanti Bankası'nı aldı. Listede YKB ve Anadolu Efes de var. 

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.