WSJ’ฤฑn haberine gรถre, elektrikli araรง giriลimi Fisker FSR, olasฤฑ bir iflas baลvurusuna yardฤฑmcฤฑ olmak iรงin yeniden yapฤฑlandฤฑrma danฤฑลmanlarฤฑ ile anlaลtฤฑ.
Kฤฑsa bir sรผre รถnce bu yฤฑl nakit parasฤฑnฤฑn tรผkenme riski olduฤu uyarฤฑsฤฑnda bulunan Fisker, olasฤฑ bir baลvuru รผzerinde รงalฤฑลmak รผzere mali danฤฑลman FTI Consulting ve hukuk firmasฤฑ Davis Polk ile anlaลtฤฑ. Otomobil ลirketi geรงen ay, geรงen yฤฑl 273 milyon dolar satฤฑล yaptฤฑฤฤฑnฤฑ ve 1 milyar dolardan fazla borcu olduฤunu bildirdi.
Fisker geรงen ay, faaliyetlerini sรผrdรผrme kabiliyeti konusunda “รถnemli ลรผpheler” olduฤuna dair bir uyarฤฑ yayฤฑnladฤฑ. ลirket, yatฤฑrฤฑmcฤฑlardan ek nakit toplamak iรงin gรถrรผลmeler yaptฤฑฤฤฑnฤฑ ve ABD’de yeni bir รผretim ortaฤฤฑ aradฤฑฤฤฑnฤฑ bildirmiลti.







