Fed eski Baลkanฤฑ Janet Yellen, ABD ekonomisinin iyi bir durumda olduฤunu ancak gรถrรผnรผm iรงin tehditlerin artmakta olduฤunu belirterek Fed’in buna yanฤฑt vermeye devam edeceฤini sรถyledi.
Chicago’da konuลan Yellen, “Fed, aลaฤฤฑ yรถnlรผ riskleri dรผzeltmeye baลladฤฑ ve ben onlardan daha fazlasฤฑnฤฑ yapmalarฤฑnฤฑ bekliyorum” dedi.
National Investment Center for Seniors Housing & Care’nin sonbahar konferansฤฑnda , “Saฤlฤฑklฤฑ bir ekonomiye sahip olduฤumuz sรถylemek tamamen adil olur” diye konuลan Yellen, bununla birlikte ABD’de bir resesyon yaลanmasฤฑ olasฤฑlฤฑฤฤฑnฤฑn arttฤฑฤฤฑnฤฑn bilincinde olduฤunu belirtti. Yellen, ABD ekonomisinde bir resesyonun gerรงekleลmesini beklediฤi bir durum olmadฤฑฤฤฑnฤฑ da vurguladฤฑ.







