Yeni ses kaydı, yine Erdoğan, yine Altaylı

Yeni ses kaydı, yine Erdoğan, yine Altaylı

Hükümet ve özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile cemaat arasındaki gerginlikle ilgili olduğu düşünülen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi.

A+A-

Hükümet ve özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile cemaat arasındaki gerginlikle ilgili olduğu düşünülen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Erdoğan'ın, Habertürk gazatasinde kontrolü sağlamak için doğrudan kontak kurduğu kişi olduğu iddia edilen bir kişi ile konuşmalarına ait ses kayıtları geçen hafta sanal ortama sızdırıllmıştı. Bazı anketlerde manipülasyon yapıldığına işaret eden konuşmalar özellikle MHP ve CHP'nin tepkisine neden olmuş ve ses kaydında adı geçen kişilerden sadece Fatih Altaylı, montaj yapıldığını ileri sürmüştü.

Yine sanal ortama sızdırılan yeni ses kaydında Başbakan Erdoğan'ın doğrudan Fatih Saraç'ı arayarak Habertürk gazetesinde yer alan bir haberle ilgili konuşmalarıı ve bunun ardından Saraç'ın, Fatih Altaylı'yı arayarak haberi nasıl düzelttirdiği yer alıyor


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.