Yiğit Bulut: Her şey yolunda

Yiğit Bulut: Her şey yolunda

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, kongre sürecinin normal şekilde işlediğini, piyasayı bozabilecek olumsuz bir gelişmenin olmadığını söyledi

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, kongre sürecinin normal şekilde işlediğini, piyasayı bozabilecek olumsuz bir gelişmenin olmadığını söyledi.

A Haber'e telefonla bağlanarak açıklama yapan Bulut, "Burada spekülasyon başarısız oldu, manipülasyona itibar edilmesin" dedi.

Bulut, "Varolan piyasa dengesini bozabilecek, kökünden değiştirebilecek herhangi bir siyasi gelişme yok. Normal bir şekilde
işleyen nöbet değişimine Türkiye alışık olmadığı için, bunu spekülasyona çevirmeye çalışanlar, bunun bir erken seçime kadar gidebileceğini söyleyenler, manüpilasyon yapıyorlar." dedi.

Bulut, yaşananların sistemin pekiştirilmesi, olgunlaşması açısından olumlu bir gelişme olduğunu belirtti. Bulut, "2-3 gün önce piyasa denklemi neyse, şu anda bu denklemi değiştirecek olumsuz bir gelişme yoktur." diye konuştu. 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.