Yiğit Bulut Türk Telekom yönetiminde

Yiğit Bulut Türk Telekom yönetiminde

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut, Türk Telekom Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

A+A-


Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut, Türk Telekom Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. haberand sitesinde yer alan habere göre Bulut, yeni görevini başbakanlık danışmanlığı ile birlikte yürütüecek. Kaynaklar söz konusu gelişmeyi doğrularken Türk Telekom henüz konu ile ilgili resmi açıklama yapmadı. Halka açık şirket olan Türk Telekom'un konu ile ilgili olarak Kamuoyu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yapması bekleniyor.


Türk Telekom yönetiminde 6 üst düzey yönetici görevlerinden alınmış ve yerlerini yeni atamalar yapılmıştı. CEO Rami Aslan tarafından sözkonusu değişiklik ile Şükrü Kutlu ( İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı), Mehmet Atalay ( Operasyon Başkanı ), Can Esen - (Hukuk Başkanı ), Timur Ceylan - ( Teknoloji Başkanı ), Gökhan Kayalıbay - ( Strateji ve İş Geliştirme Başkanı ) ve Haktan Yaşar Kılıç - (Müşteri İlişkileri ) görevlerinden alınmış yerlerine Mehmet Ali Akarca, Mert Başar, Ali Yılmaz, Coşkun Şahin, Hakan Dursun, Fırat Yaman Er, Metin Erhan, Bahattin Aydın, Ahmet Bülter, Tevfik Fikret Karaman ve Abdurrahman Güvenlioğlu atanmıştı,


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.