Yunanistan'da koalisyon çatırdıyor

Yunanistan'da koalisyon çatırdıyor

Yunanistan'ın görevdeki koalisyon hükümetinin küçük ortağı, hükümeti desteklemeye devam edeceğini fakat bunun da belirli sınırları olduğunu söyledi

A+A-

 Yunanistan'ın görevdeki koalisyon hükümetinin küçük ortağı, hükümeti desteklemeye devam edeceğini fakat bunun da belirli sınırları olduğunu söyledi.

Bağımsız Yunanlar partisi sözcüsü Marina Chrysoveloni aynı zamanda diğer iki muhalefet partisiyle koalisyon şansını reddetti.

Başbakan Alexis Tsipras, bugüne kadar herhangi bir euro bölgesi hükümetine sunulan en ağır kurtarma paketi ve Almanya'nın taleplerini kabul etmesinden dolayı parti içinden muhalefetle yüzleşmek zorunda.

Bir televizyon kanalına konuşan Chrysoveloni, "Bağımsız Yunanlar hükümete desteklerinde sürekli oldular, daha önce de destekledik ve yine desteklemeye devam edeceğiz. Fakat hem Ocak ayındaki seçimlerde hem de referandumda belirlenmiş ve Yunan halkının bize yüklediği sorumluluklardan doğan bazı limitler de var" dedi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.