Milli Eฤitim Bakanlฤฑฤฤฑnฤฑn yรผz yรผze eฤitime geรงiล planlamasฤฑnฤฑn ikinci aลamasฤฑnda, ilkokul 2, 3, 4. sฤฑnฤฑflar, kรถy okullarฤฑ, 8. ve 12. sฤฑnฤฑflar, lise hazฤฑrlฤฑk sฤฑnฤฑfฤฑ รถฤrencileri ile รถzel gereksinimli รถฤrenciler yรผz yรผze eฤitime baลladฤฑ.
ฤฐlkokul 1, 2, 3 ve 4’รผncรผ sฤฑnฤฑf ile ortaokul 8’inci sฤฑnฤฑflarda haftada 2 gรผn, toplam 12 ders saati (2 gรผn, 6 6), imam hatip ortaokullarฤฑnda ise haftada 2 gรผn, toplam 14 ders saati (2 gรผn, 7 7 ) uygulanacak.
Lise hazฤฑrlฤฑk sฤฑnฤฑflarฤฑ ve 12’nci sฤฑnฤฑflarda ise haftada 2 gรผn toplam 16 ders saati (2 gรผn, 8 8) yapฤฑlacak.
Sฤฑnฤฑflar, รถฤrenci mevcudu doฤrultusunda sosyal mesafeye gรถre gruplara ayrฤฑlacak, her ders sรผresi 30 dakika, dersler arasฤฑ dinlenme sรผresi de 10 dakika olarak uygulanacak.
Ayrฤฑca ilkokullarda ve ortaokul 8’inci sฤฑnฤฑflarda valilik kararฤฑyla cumartesi gรผnleri de okullarda yรผz yรผze eฤitim faaliyetleri yapฤฑlabilecek.







