Zeliha Saraç Borsatek'te

Zeliha Saraç Borsatek'te

Yıllardır televizyon programları yapımcılığı ile ekonomi dünyasının yakından tanıdığı ekonomist-yorumcu-yapımcı Zeliha Saraç artık Borsatek'in yazar kadrosunda

A+A-

Piyasalar onu paranın kraliçesi olarak tanıdı. Twitter hesabındaki binlerce takipçisi onun fikirlerini yakından dinledi, o hep haklı çıkanlardan oldu. Hiperaktif  bir insan Zeliha...

Yüksek zekası onu yerinde duramayan bir insana dönüştürüyor. Bazen paraşütle atlarken, bazen motorsiklet üzerinde hız sınırlarını zorlarken görmek mümkün onu. Bu kadar aktivitenin arasında başarılı bir anne ve eş olmayı da becerebiliyor. 

Piyasalar konusunda da kendine özgü bir tavrı var, değişik açılardan bakmayı seviyor, bu nedenle pek çok kez kimsenin göremediğini görebiliyor. 

Zeliha Saraç artık sizlere Borsatek sayfalarındaki köşesinden seslenecek. Zeliha Saraç'ı okumadan karar vermeyin diyoruz. 

Peki kimdir Zeliha Saraç? 

ZELİHA SARAÇ / 24 TV Ekonomi müdürü-Yorumcu sunucu-Ekonomist

Zeliha Saraç , 1998’de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra, 2014 yılında Nişantaşı Üniversitesinde lisansüstü eğitimini tamamladı. İş yaşamına 1996'dan beri Türkiye’nin saygın ekonomi kurumlarında başlayan Saraç borsa , ekonomi ve döviz uzmanı olarak çeşitli kurumlarda önemli görevler üstlendi.

 

2000 yılıyla birlikte bu birikim ve tecrübesini medya alanına yansıtan Saraç ilk olarak Cnbce'deçalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Tv8 , 24Tv , KanalTürk ve 6NEWS ve TRTTürkt'te başarılı programlar yaptı. Zeliha Saraç halen 24 TV de 'analiz sentez' kahve molası' piyasalar açılırken' ve tartışma programı 24E'yi hazırlayıp sunmaktadır. Görsel medya dışında halen önemli ekonomi sitelerinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

 

Zeliha Saraç aynı zamanda profosyonel Pilates eğitmeni olup ,ekonomi ve insan konusunda kitap çalışması yapmaktadır.

 

İŞTE ZELİHA SARAÇ'IN İLK YAZISI

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.