83 Dolarlık PEPE Coin Yatırımı 79 Milyon Dolar Oldu! Gözler Şimdi PEPE Alternatifi Bu Coinlerde

83 Dolarlık PEPE Coin Yatırımı 79 Milyon Dolar Oldu! Gözler Şimdi PEPE Alternatifi Bu Coinlerde

WienerAI token satın almak isteyenler resmi web sitelerini ziyaret ederek tokeni indirimli fiyattan satın alabiliyor.

A+A-

 

PEPE token tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve yatırımcılara beklentileri sarsan muhteşem kazançlar getirdi. Blok zinciri analiz şirketi olan Lookonchain, bir yatırımcının PEPE’den kazandığı büyük kârı paylaştı. Paylaşıma göre bir yatırımcı, 83 dolarlık PEPE yatırımını 79,4 milyon dolara çıkardı. Bu da 958 bin 580 kat getiri anlamına geliyor.

Rakamlara göre, üç bağlantılı cüzdanı olan bu yatırımcı, sadece 0,041 ETH veya 83 dolar karşılığında 6,44 trilyon PEPE token satın aldı. Lookonchain, bu yatırımcının PEPE'nin değeri yükseldiğinde tüm bakiyeyi tutmayı seçerek bilinçli bir şekilde sabır gösterdiğini iddia ediyor.

Dünyanın en büyük üçüncü meme coin'i olan PEPE'deki bu yükseliş, Ethereum Spot ETF ürünlerinin SEC tarafından onaylanacağına dair umutlar arttıkça piyasa duyarlılığının iyileşmesine bağlanıyor.

Bu getiriler, yatırımcıları ATH’sini yapan Pepe Coin’in alternatiflerine de yönlendiriyor. WienerAI (WAI), Sealana (SEAL) ve 5th Scape (5SCAPE) projeleri ise en öne çıkanlar arasında yer alıyor.

Yapay Zeka Doge’u Wiener AI (WAI) 2,6 Milyon Dolardan Fazla Fon Topladı

Benzersizliği ile öne çıkan WienerAI (WAI), modern yapay zeka bilimini meme kültürünün mizahıyla harmanlıyor. Projede WienerAI token satın alanlara büyük yenilikler sunuluyor.

Ethereum tabanlı bu tokenin kullanıcıları gerçek zamanlı piyasa verilerine erişebiliyor ve başarılı alım satımları bulan yapay zeka destekli bir alım satım botu sayesinde DEX'ler arasında herhangi bir ücret ödemeden token takası gerçekleştirebiliyor.

Yatırımcılar, yapay zeka botunun piyasa verileri analizi, trend tahmini ve alım satım stratejisi önerileri yardımıyla piyasa fırsatlarından en iyi şekilde yararlanabiliyor.  WienerAI, uzun vadeli sahiplerini daha da cezbetmek için önemli yıllık getiriler içeren kârlı bir stake protokolü sunuyor. Yaklaşık 2,6 milyon dolardan fazla fon toplayan projede stake getirileriise

WAI'nin tokenomiklerinin bir kısmının, yani 69 milyar arzın yüzde 30'unun ön satışa, yüzde 20'sinin staking teşviklerine, yüzde 20'sinin de airdrop ve pazarlamaya gideceği bildiriliyor. Bu tahsisat da WAI'nin büyümesini kolaylaştıracak gibi görünüyor.

WienerAI token satın almak isteyenler resmi web sitelerini ziyaret ederek tokeni indirimli fiyattan satın alabiliyor.

Sealana (SEAL), Solana Meme Coin’leri Arasında Yeni Bir Dönem Açmaya Geliyor

Sealana (SEAL), Solana blok zinciri üzerine inşa edilen ve PEPE alternatifleri arasında gösterilen bir diğer meme coin. Sealana, South Park'ın Gamer Guy'ı gibi, cips ve ton balığı yiyip kripto para alım satımı yaparken zengin olmayı hayal eden bir maskot olarak konumlandırılıyor.

Meme coin hayranları, kripto para alım satımını yaparak geçimini sağlayan kripto meraklılarına yönelik bu hicivli yaklaşıma şimdiden kilitlenmiş durumda. Ön satış etkinliğindeki Sealana token satın alımları da bunu gösteriyor.

Birkaç hafta önce başlayan ve şimdiden 2,4 milyon dolardan fazla fon toplayan Sealana, ön satışında önemli kârlar elde etmeyi uman yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Yatırımcılar, projenin akıllı sözleşmesine SOL göndererek SEAL tokenleri satın alabiliyorlar. SEAL token başına 0,022 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Yatırımcılar SEAL'i ayrıca ETH, USDT, USDC kullanarak ya da bir banka kartı aracılığıyla itibari para kullanarak satın alabiliyorlar.

Arkasındaki ekip, Sealana'nın pratik kullanımının olmamasına rağmen, meme coin piyasasının tuhaf yönlerini seven kullanıcıları çekmeyi umuyor. Potansiyel olarak Solana blok zincirinden çıkan en heyecan verici gelişme olan girişim, meme coin piyasasında fırtınalar yaratıyor.

Daha önce cüzdana SOL tokenlerinin gönderimiyle gerçekleşen ön satışında 15 milyon dolar toplayan Slothana (SLOTH) gibi önceki Solana meme coinlerinin başarısı, Sealana için umut verici bir emsal oluşturuyor.

Sanal Gerçeklik (VR) Kripto Para Oyun Projesi 5th Scape (5SCAPE) Gelecek Vadediyor

5th Scape (5SCAPE), Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen ve kullanıcılara sürükleyici bir metaverse deneyimi sunmayı amaçlayan benzersiz bir sanal gerçeklik (VR) oyun platformu olarak öne çıkıyor. Ön satış etkinliğinde 6 milyon dolar toplamayı başaran projede 5SCAPE token satın almak isteyenler şu anda tokeni 0,00327 dolardan elde edebiliyor.

Üç boyutta son derece gerçekçi grafikler, hassas hareket takibi ve tüm vücut hareketlerinin takip edildiği özelliklere sahip olan bu platform, tüketicilerin sanal eğlence ile etkileşim kurma biçiminde devrim yaratıyor.

Çok çeşitli ilgi alanlarına hitap eden 5thScape, Cage Conquest'teki şiddetli karma dövüş sanatları çatışmalarından Epic Arena'daki stratejik orta çağ savaşına kadar her şeyi içeren çeşitli oyunlar sunuyor.

5thScape bir oyun merkezi olmasının yanı sıra sanal gerçeklik teknolojisi için de bir merkez işlevi görüyor. Kullanıcılara üst düzey VR kulaklıklara ve ergonomik oyun koltuklarına erişim sunarak tüm kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.

5SCAPE tokeni, ekosistem içinde gerçekleşen tüm işlemler için kilit rolde. Donanımın satın alınması, içeriğe erişilebilirlik ve oyunların satın alınması için kullanılıyor.

Platformun, eğitim içeriğinin yanı sıra filmler ve animasyonlar gibi çeşitli eğlence alternatifleri sunması popülaritesini daha da artırıyor.

İlgili Haberler