Kripto Para Piyasasında Donald Trump Rüzgarı! ABD Başkanlık Seçimlerinde İzlenmesi Gereken Coinler

Kripto Para Piyasasında Donald Trump Rüzgarı! ABD Başkanlık Seçimlerinde İzlenmesi Gereken Coinler

ABD Başkanlık seçimleri yaklaşırken izlenmesi gereken coin’ler arasında yer alan WAI, köpeklerle ilgili bir temaya sahip olan ve uzun vadede önemli kârlar elde etme potansiyeli taşıyan bir başka seçenek

A+A-

ABD Başkanlık seçimlerinde kripto paralar konusu da büyük bir etken olacak gibi görünüyor. Son olarak eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kendi sosyal medya mecrası olan Truth Social’dan paylaştığı bir mesaj MAGA coin’e ralli getirdi. NFT satarak milyonlarca dolar kazandıktan sonra yakın zamanda kripto kampanya bağışlarını kabul etmeye başlayan Trump, Biden'ın kripto sektörünün ABD’de "yavaş ve acılı bir şekilde ölmesini" istediğini söyledi.

Kendisinin tam tersini düşündüğünü dile getiren Trump, “Kripto para şirketlerine, bu yeni ve gelişmekte olan sektörle ilgili her şeye karşı çok olumlu ve açık fikirliyim" diye de ekledi.

Trump’ın bu sözleri sonrası kendisiyle ilintili olan meme coin MAGA, bu haberin yazıldığı saat itibarıyla yüzde 20’den fazla artış kaydetti. Bu yükseliş meme coin’lere de tekrar bir yönelim getirdi. Dogeverse ve WienerAI projelerine yoğun bir fon akışı gerçekleşti.

Öte yandan ünlü milyarder Elon Musk’ın, popüler Dogecoin'in (DOGE) orijinal modeli olan Shiba Inu köpeği Kabosu'nun ölümü de meme coin severleri üzdü. Musk, X hesabından gelen taziyeleri kabul etti. Birçok kişi yeni DOGE’un hangi proje olduğunu tartışırken Dogeverse projesinin çok zincirli olmasıyla meşhur maskotu Cosmo öne çıktı.

WienerAI, Yapay Zeka Botu ve Yüzde 300’ü Aşan APY’si İle Yatırımcıların Gözdesi

WienerAI (WAI), yapay zeka ile meme coin’i birleştiren, bu yapay zeka teknolojisi ile veri analizi yapan alım satım robotuyla yatırımcılara yeni fırsatlar sunan bir proje. Yapay zeka teknolojisi coin’ler için tahminler sunuyor. Bu özellikler sayesinde de WienerAI token satın alımları gün geçtikçe hızlanıyor.

ABD Başkanlık seçimleri yaklaşırken izlenmesi gereken coin’ler arasında yer alan WAI, köpeklerle ilgili bir temaya sahip olan ve uzun vadede önemli kârlar elde etme potansiyeli taşıyan bir başka seçenek. WienerAI iki faktörden faydalanıyor: bir meme coin olmanın popülaritesi ve yapay zekanın (AI) sunduğu avantajlar. Yapay zeka özellikle bu yıl piyasalarda öne çıkan bir konu ve WAI bu eğilimi de avantaja çeviriyor.

WienerAI, alım satımları analiz etmek ve gerçekleştirmek için bir tahmin modeli kullanan bir yapay zeka botu. Bot, kullanıcının özelliklerine göre piyasadaki potansiyel fırsatları belirleme, önerme ve daha sonra aynı platformda işlem yapma yeteneğine sahip. Bu nitelikteki bir alım satım aracı, deneyimsiz yatırımcıların yatırım stratejilerini önemli ölçüde etkileme ve devrim yaratma potansiyeline sahiptir.

Ekip, alım satım platformunun etkinliğini artırmanın yanı sıra, yüksek bir stake etme protokolü de sunuyor. WienerAI kullanıcıları, platformda alım satım faaliyetlerinde bulunurken WAI tokenlerini akıllı sözleşmelerine dahil ederek pasif bir gelir elde etme fırsatına da sahip. Ön satış aşamasında WienerAI token satın alanların yüzde 300’ü aşan getiriler elde edeceği öngörülüyor. token satışlarının 3 milyon doları aşmış olması ise WienerAI için güçlü bir ivmeye işaret ediyor.

Yapay zeka alanındaki mevcut trendden ve meme coin’leri çevreleyen çılgınlıktan faydalanmak isteyen yatırımcılar projenin web sitesine göz atabilir.

Dogeverse Ön Satışında Toplanan Fon 20 Milyon Dolara Dayandı

Meme coin çılgınlığının yeniden canlanması, bu yıl çok sayıda kripto paranın değerinde önemli bir artışa yol açtı. Bu trendin başını çeken önemli kripto paralardan biri de şüphesiz Dogeverse (DOGEVERSE) oldu. Yoğun bir şekilde Dogeverse token satın alan yatırımcılar sayesinde kısa sürede büyük bir miktarda fon toplandı.

Köpek temalı coin, başarılı bir ön satışın ardından piyasada önemli bir heyecan yarattı ve 15 milyon doların üzerinde bir fon toplanmasını sağladı. Bu coin'in cazibesi, sıradan bir meme coin'e kıyasla daha fazla işlevsellik sağlayan kendine özgü çok zincirli çerçevesinden kaynaklanıyor.

Dogeverse maskotu Cosmo ile öne çıkıyor. Bu maskot, altı farklı blok zincirinde çalışabilen ve bunlar arasında sorunsuzca geçiş yapabilen çok yönlü bir köpeği temsil ediyor. Bu çoklu zincir kapasitesi, tek bir blok zincirinde çalışmakla sınırlı olan tipik coinlerden farklı.

Sonuç olarak Dogeverse, farklı kripto para ekosistemleriyle sorunsuz bir şekilde birleşme yeteneğine sahip ve az masrafla hızlı işlemler sağlıyor. Proje, Ethereum, Polygon, Solana, BNB Chain, Base ve Avalanche üzerinden Dogeverse token satın almanın mümkün kılınacağını söylüyor.

Zincirler arası özelliği ve erişilebilirliğine ek olarak Dogeverse, ön satış alıcılarına kazançlı stake avantajları sağlıyor. Coin’lerini Ethereum platformunda satın alan yatırımcılar, bunları stake etme ve yıllık yüzde 48 getiri (APY) elde etme fırsatına sahip. Şu anda, ön satış projesinin yoğun ilgi görmesi sayesinde 33 milyardan fazla tokenin stake edildiği görülüyor.  

Dogeverse çoklu zincir çerçevesi ve stake ödülleri, meme coin’leri desteklemek isteyen yatırımcılar için cazip bir fırsat sunuyor. Analistlerin önemli kazançlar öngördüğü bu kripto paranın ön satışı önümüzdeki hafta sona eriyor. Ön satış bitmeden satın almak isteyen erken yatırımcılar 0.00031 dolardan tokeni satın alabiliyor.

İlgili Haberler