AB'de komisyonsuz kripto ticareti dönemi başladı

AB'de komisyonsuz kripto ticareti dönemi başladı

Robinhood, AB ülkelerinde komisyonsuz kripto para işlemlerini başlattığını açıkladı

A+A-

Amerika Birleşik Devletleri merkezli ticaret uygulaması operatörü Robinhood Markets Inc, Avrupa Birliği'ndeki müşterilerine komisyonsuz kripto ticareti başlattığını duyurdu.

Robinhood, bir blog yazısında, "Müşterilerin her ay işlem hacimlerinin belirli bir yüzdesini Bitcoin (BTC) olarak geri alacağı tek saklama kripto platformudur" dedi.

Uygulama, Avrupalı yatırımcıların Bitcoin, Ether ve Solana's SOL dahil olmak üzere 25'ten fazla kripto para birimi alıp satmasına olanak tanıyacak.

Lansman, Robinhood'un "finansı demokratikleştirmek" ve piyasalara erişimi artırmak için uluslararası genişleme planının bir parçası olarak İngiltere'de aracılık hizmetleri sunacağını duyurmasından bir hafta sonra gerçekleşti.

Komisyonsuz işlem yapması ile adını duyuran Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir çevrimiçi yatırım aracı kurumu olan Robinhood Markets Inc., 2013 yılında Vlad Tenev ve Baiju Bhatt tarafından kuruldu. Robinhood, hisse senetleri, tahviller, emtialar ve kripto para birimleri gibi çeşitli yatırım ürünlerini sunmaktadır.

Şirket, hisse senedi, tahvil ve kripto para işlemlerinde herhangi bir komisyon talep etmiyor.

İlgili Haberler