Ak Yatırım iki hisseyi portföyüne ekledi

Ak Yatırım iki hisseyi portföyüne ekledi

Ak Yatırım, BİM ve Koç Holding'i portföyüne eklerken, Selçuk Ecza'yı portföyünden çıkardı

A+A-

Ak Yatırım, BİM ve Koç Holding'i portföyüne eklerken, Selçuk Ecza'yı portföyünden çıkardı

 Ak Yatırım, konu ile ilgili raporunda, Ford Otosan, Garanti Bankası, Klimasan, Koza Altın, Pegasus ve Yapı Kredi Bankası'nı portföyünde tuttuklarını kaydetti. 

Raporda şu değerlendirme yapıldı: 

"BİM ve Koç Holding'i portföyümüze ekliyor, Selçuk Ecza'yı portföyümüzden çıkarıyoruz.

BİM ve Koç Holding'i portföyümüze ekliyor, Selçuk Ecza'yı portföyümüzden çıkarıyoruz. BİM'i en çok beğendiğimiz hisse senetleri listesine ekliyoruz. Şirketin 2Ç19 finansallarının 1Ç19 ile kıyaslandığında daha yüksek büyüme ve marjlarda beklediğimiz iyileşme ile güçlü gelmesini beklediğimiz finansalların hisse için bu seviyelerden katalist olmasını bekliyoruz.   

Koç Holding'i en çok beğendiğimiz hisse senetleri listesine ekliyoruz. Mevcut fiyat seviyelerinin Koç Holding hisse senedi için cazip olduğunu düşünüyoruz Selçuk Ecza'yı kar realizasyonu amacıyla en çok beğendiğimiz hisseleri 
listesinden çıkartıyoruz. Hisse portföye eklediğimizden bu yana endeksin %61 üzerinde performans gösterdi.

Değişiklikler sonrası en çok beğendiğimiz hisseler: Bim, Ford Otosan, Garanti, Klimasan, Koç Holding, Koza Altın, Pegasus ve Yapı Kredi olarak sıralanmaktadır."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.