Alternatif Bank'ta üst düzey atama

Alternatif Bank'ta üst düzey atama

Alternatif Bank'ta Seçkin Mutlubaş, Yapılandırma, Yasal Takip Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı

A+A-

Danışman ve basiretli bankacılık anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Alternatif Bank'ta Seçkin Mutlubaş, Yapılandırma, Yasal Takip Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Alternatif Bank Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi İlkay Girgin yeni atamayla ilgili olarak; "Alternatif Bank çatısı altında Krediler Yapılandırma ve Yasal Takip Direktörlüğü görevini yürüten değerli ekip arkadaşımız Sayın Seçkin Mutlubaş'ı, Genel Müdür Yardımcısı olarak üst yönetimimizde görmekten mutluluk duyuyorum. Alternatif Bank olarak 'Basiretli Bankacılık' yaklaşımımız doğrultusunda aktif kalitemizi yüksek seviyede tutmaya büyük önem veriyoruz. Bu noktada, özelikle tahsilat performansımızdaki gelişim hem tahsili gecikmiş alacak oranımıza hem de finansal sonuçlarımıza son derece olumlu katkı sağlıyor. Seçkin Bey'in, önümüzdeki dönemde de bankamızın hedeflerine önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyor, bu vesileyle kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Bankanın yöneticilerini kendi içinden belirlemedeki başarısına değinen Hamdi İlkay Girgin sözlerini şöyle tamamladı: "Kendi ekolümüz, değerlerimiz ve kurum kültürümüzle büyümek stratejik önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu kapsamda, bankamızı geleceğe taşıyacak liderlerimizi organizasyonumuz içerisinden belirlemeye özen gösteriyoruz. Yetenek programlarımızın başarısı sayesinde, müdür ve üzeri pozisyonlardaki atamalarımızın ve görevlendirmelerimizin %80'ini banka içinden gerçekleştiriyoruz. Bu oran, stratejimizin doğruluğunu ve faydasını tescillemesi açısından anlamlı ve değerli."

Genel Müdür Yardımcılığına atanan Seçkin Mutlubaş ise yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi: "Alternatif Bank kredi portföyü kalitesi ve tahsili gecikmiş alacak oranı açılarından sektör genelinden pozitif yönde ayrışan bir yere sahip. Bu başarıda Bankamızın 'Basiretli ve Danışman Bankacılık' yaklaşımının önemi büyük. Buradan aldığımız güçle bankamızın risk maliyetini daha da aşağı çekerek, hedeflerimize ulaşmak için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

İlgili Haberler