Apple AirPods 3 fiyatlarında dikkat çeken düşüş

Apple AirPods 3 fiyatlarında dikkat çeken düşüş

Apple Türkiye'de tüm ürünlerine sık aralıklarla zam yapmaya devam ederken yurt dışında ise dikkat çeken indirimler yapıyor. Apple'ın üçüncü nesil AirPods'ları 150 dolara düşerken, ikinci nesli de 99 dolara satın alınabiliyor.

A+A-

Anneler Günü hediyesi olarak ya da sadece kendiniz için kablosuz kulaklık satın almak için iyi bir zaman. Bir ay sonra Amazon (global), üçüncü nesil AirPods'ları bir kez daha 150 dolara ya da 20 dolar indirimle satıyor. Bu, gördüğümüz en iyi fiyata yakın ve orta fiyatlı kişisel ses arıyorsanız seçim yapmanızı kolaylaştırıyor. Sadece temel özelliklere sahip olmak istiyorsanız ikinci nesil modeli de 99$'a alabilirsiniz.

Üçüncü nesil AirPods, öncekilere kıyasla büyük bir gelişme gösteriyor. Daha net tizler ve daha zengin baslar sunan daha açık bir ses ile önemli ölçüde daha iyi ses veriyorlar. Uzun süre takmak daha rahat ve altı saatlik daha uzun pil ömrü, daha uzun bir uçuşu veya uzun bir iş gününü atlatmanıza yardımcı olabilir. Suya dayanıklılık özelliği de yağmurda veya belirli egzersizlerde kullanım için daha uygun olmasını sağlıyor.

Ancak bu kulaklık herkes için değil. Bu model AirPods Pro kadar iyi ses çıkarmıyor veya onun kadar kulağa rahat oturmuyor. Ayrıca dünyanın geri kalanını dışarıda bırakmak için aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine de sahip olmayacaksınız. Ve Android ile kullanabilseniz de, yine de Apple cihazları ile daha uyumlu çalıştığı da bir gerçek. 

Yurt dışında AirPods'larda dikkat çeken indirimler görülürken Türkiye'de ise fiyatlarda bir kıpırdama yok, en azından şimdilik. Ancak dolar kurunun ağırdan da olsa yükselişini sürdürmesi ve seçim sonrası olası kur patlama riski AirPods dahil tüm teknolojik ürünlerin fiyatlarının kayda değer oranda yükselmesine yol açabilir.

İlgili Haberler