Apple iki yeni AirPods 4 modelini satışa çıkarmaya hazırlanıyor

Apple iki yeni AirPods 4 modelini satışa çıkarmaya hazırlanıyor

Teknoloji devi Apple, AirPods Pro 2'nin ardından AirPods serisini güncellemeye hazırlanıyor. Peki AirPods 4 serisi ne zaman gelecek?

A+A-

Bloomberg'den Mark Gurman'a göre Apple tedarikçileri iki yeni dördüncü nesil AirPods modelinin üretimine Mayıs ayında başlayacak. Bu üretimin zamana yayılması beklenirken, kulaklıkların Eylül veya Ekim ayında piyasaya sürülmesi muhtemel görünüyor.

Gurman, her iki dördüncü nesil AirPods modelinin de kulaklara daha iyi oturan yeni bir tasarıma, geliştirilmiş ses kalitesine ve USB-C bağlantı noktasına sahip güncellenmiş bir şarj kutusuna sahip olmasını bekliyor. Gurman, üst seviye modellerin aktif gürültü engelleme özelliğine ve şarj kutusunda Konumumu Bul takibi için ses çalabilen bir hoparlöre de sahip olacağını söyledi.

Apple, daha önce yaptığı açıklamada, iki dördüncü nesil modeli piyasaya sürdükten sonra ikinci nesil ve üçüncü nesil AirPods'u durdurmayı planlıyor.

Gurman, yeni AirPods Pro'nun en erken önümüzdeki yıla kadar piyasaya sürülmesini beklemiyor, ancak mevcut modellerin iOS 18 ile yeni bir işitme cihazı moduna kavuşacağını söyledi. Apple'ın AirPods için bir işitme testi özelliği üzerinde çalıştığını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler