Apple iPhone 11'i olan kullanıcılara telefonlarını bırakmalarını önerdi

Apple iPhone 11'i olan kullanıcılara telefonlarını bırakmalarını önerdi

Teknoloji devi Apple, internet sitesinde iPhone 11, iPhone 12 ve iPhone 13 serisi telefonları kullananlara mevcut telefonlarını bırakıp iPhone 15 almalarını önerdi ve gerekçelerini bir bir saydı.

A+A-

Apple web sitesine, eski iPhone'lara sahip müşterileri daha yeni bir modele yükseltmeye teşvik etmeyi amaçlayan bir özel bir bölüm ekledi.

Web sitesi, müşterilerin iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro ve 12 Pro Max ile iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro veya iPhone 15 Pro Max'i karşılaştırmasına olanak tanıyor.

Her karşılaştırma, eski bir iPhone'u olan birinin iPhone 15 serisine yükseltme yaptığında hangi yeni özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Örneğin iPhone 11 ile iPhone 15, 4 kat daha iyi fotoğraf çözünürlüğü, daha fazla temel depolama alanı, video için Action ve Cinematic modu, USB-C, yüzde 60 daha hızlı GPU, 5G ve daha fazlasını sunuyor.

Sitede ekran teknolojisi, tasarım, boyutlandırma, bağlantı ve daha birçok konudaki farklılıklar vurgulanıyor. Apple ayrıca her bir eski iPhone'un takas değeri hakkında ayrıntılı bilgi veriyor, böylece müşteriler yeni bir iPhone satın alırken bir cihazı takas ettiklerinde ne tür bir indirim alabileceklerini biliyorlar.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki akıllı telefon pazarının çoğu doymuş durumda ve Apple için çok az yeni müşteri var. Yükseltme yapanlar önemli bir pazar segmenti ve Apple satış ivmesini korumak için sürekli olarak müşterilerin düzenli olarak yeni iPhone satın almalarını sağlamanın yollarını arıyor.

İlgili Haberler