Apple, yıldızlarla dolu ilk orijinal filminin fragmanını yayınladı

Apple, yıldızlarla dolu ilk orijinal filminin fragmanını yayınladı

Apple, Ekim ayında vizyona girecek olan 'Killers of the Flower Moon' filminin resmi fragmanını paylaştı.

A+A-

Apple, Osage topluluğunda işlenen bir dizi cinayetin gerçek hikayesini anlatan aynı adlı kitaptan uyarlanan Killers of the Flower Moon'un resmi fragmanını yayınladı.

Merakla beklenen film uyarlamasının yönetmenliğini Martin Scorsese üstleniyor ve başrolde Leonardo DiCaprio yer alıyor. Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz...

Killers of the Flower Moon'un yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert DeNiro, Jesse Plemons, Brendan Fraser ve daha fazlası yer alıyor. Prömiyerini Cannes'da yapan film büyük beğeni topladı ve şu anda Rotten Tomatoes'ta %97'lik bir reytinge sahip.

Film 6 Ekim'den itibaren sinemalarda, 20 Ekim'den itibaren de ABD ve uluslararası pazarlarda gösterime girecek. Anak henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Killers of the Flower Moon, Apple TV+'ta yayınlanmadan önce sinemalarda gösterime girecek ilk Apple orijinal filmi olma özelliğini taşıyor.

Büyük bütçeli Apple filmlerinin önce sinemalarda gösterime girerek eleştirmen ve izleyicilerin beğenisini kazanacağı, ardından  TV+'ta ilk etapta doğrudan yayına girmiş olsalardı yapacaklarından daha büyük bir başarı elde edeceğini uman yeni bir stratejinin parçası.

Apple'ın şu anda orijinal filmler için yılda 1 milyar dolardan fazla harcama yaptığı bildiriliyor. Şu ana kadar duyurulan diğer vizyon filmleri arasında Ridley Scott'ın Napoleon'u ve casusluk gerilimi Argylle yer alıyor.

İşte Apple'ın yayınladığı Killers of the Flower Moon'un o resmi fragmanı

İlgili Haberler