Apple'ın çok konuşulacak Vision Pro'sunun çıkış tarihi ortaya çıktı

Apple'ın çok konuşulacak Vision Pro'sunun çıkış tarihi ortaya çıktı

Çin'den gelen bir sızıntı bilgiye göre Apple'ın Vision Pro kulaklığı Ocak ayının son haftasında piyasaya sürülecek.

A+A-

Apple hakkında yaptığı sızıntı bilgilerle yakından tanınan Çinli bir yatırımcı haber servisi Wall Street Insights, Vision Pro için tarih verdi. Web sitesi, Vision Pro'nun 27 Ocak Cumartesi günü Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürüleceğine dair özel bilgiler elde ettiğini iddia ediyor.

Apple, donanım ürünlerinden herhangi birini nadiren Cumartesi günleri piyasaya sürdü, bu nedenle Vision Pro kulaklığın ilk olması pek olası görünmüyor. Şirket muhtemelen normal çalışma saatlerine uymak, medyada maksimum yer almak ve borsa tepkisi sağlamak için ürünleri hafta içi piyasaya sürmeyi tercih ediyor. Apple'ın yeni cihazlarının lansmanı için çoğunlukla Cuma günlerini seçmesi nedeniyle 26 Ocak Cuma günü de muhtemelen daha doğru bir yorum olacak.

Apple sadece Vision Pro kulaklığın bu yılın "başlarında" piyasaya sürüleceğini söylüyor ve henüz ön siparişler ve ürünün piyasaya sürülmesi için belirli bir zaman dilimi açıklamadı.

Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo geçtiğimiz günlerde Vision Pro'nun Ocak sonu ya da Şubat başında raflardaki yerini almasını beklediğini söylemişti ki bu da Çin'den gelen bu son raporla örtüşüyor. Bloomberg'den Mark Gurman ise Apple'ın cihazın perakende lansmanını Şubat ayı için planladığını söyleyerek daha kesin konuştu.


Bu haber toplam 949 defa okunmuştur
İlgili Haberler