Solana Ağındaki Yeni Coinler Hangileri?

Solana Ağındaki Yeni Coinler Hangileri?

Bitcoin yarılanması geride kaldığına ve başka bir boğa döngünü başlamak üzere olduğuna göre, yatırımcıların aradığı şey, patlayacak bir sonraki SOL tokeni bulmak.

A+A-

 

Solana ekosisteminde, muazzam büyüme potansiyeline sahip birçok meme coin de dahil olmak üzere 200'den fazla kripto para bulunuyor. Son birkaç ay içinde Dogwifhat, Bonk, Book of Meme ve daha pek çok SOL tabanlı tokenin patlamasıyla görüldüğü gibi, Solana tabanlı meme coin’ler giderek daha popüler hale geliyor.

Meme coin yatırımları tehlikeli, ancak potansiyel kârları fazlasıyla önemli miktarda olabiliyor. Blok zinciri platformu Solana, düşük işlem maliyetleri ve hızlı olması nedeniyle son zamanlarda giderek daha fazla tercih ediliyor. Bu nedenle Solana ağında birçok yeni coin üretildi ve yatırımcılara varlıklarını çeşitlendirmek için özel bir şans sağladı.

Bitcoin yarılanması geride kaldığına ve başka bir boğa döngünü başlamak üzere olduğuna göre, yatırımcıların aradığı şey, patlayacak bir sonraki SOL tokeni bulmak.

Solana ağındaki yeni coin’ler bu nedenle dikkat çekiyor. Aşağıda en çok dikkat çeken Solana ağının yeni coin’leri Sealana (SEAL), Dogeverse (DOGEVERSE) ve Smog Token hakkında ayrıntılar yer alıyor.

Sealana’nın Ön Satış Etkinliğinde Balinalar Dikkat Çekiyor

Sealana (SEAL) Solana tabanlı coin’ler arasına yeni girmiş ve tombul bir fok balığını temsil eden meme coin olarak dikkatleri çekiyor. Köpek, kedi ve kurbağa temasından bıkmış olan kullanıcıları kendine çekmeyi hedefliyor.

Sealana meme coin ön satışı bu hafta başladı. İlgilenen herkes projenin web sitesinden, hızlı bir şekilde “Satın Al” butonunu kullanarak veya kriptolarını projenin akıllı sözleşmesine göndererek Sealana token satın alabiliyor.

Proje SOL tokenlerini kabul ediyor. Bir SOL token 6 bin 900 SEAL’e eşit geliyor. Ön satış tamamlandıktan sonra kullanıcılara airdrop şeklinde tokenler geliyor. Ön satış etkinliğinde şimdiye kadar, 220 bin dolardan fazla fon toplandı.

Bu fon sadece birkaç büyük yatırımdan gelmiş gibi görünüyor, bu da büyük oyuncuların en son Solana meme coin’ine hevesli olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar projenin farkına vardıkça ve ICO'suna katıldıkça daha fazla balina alımının gelmesi bekleniyor.

Sealana'nın sabit fiyatlı ön satışına katılmak için yatırımcıların SOL token bulundurduğu bir cüzdana sahip olmaları yeterli.

Web sitesine göre, artık cips ve ton balığı konserveleriyle beslenen Sealana, bir sonraki büyük Solana meme coin’ini bulmayı takıntı haline getirmiş durumda. Bu açıklama ile proje, meme coin sektöründeki birçok kişinin yeni fırsatlar peşinde koştuğunu, milyonda bir yatırım arayışında olduğunu ve bunu bulmak için sağlıklarını bile ihmal etmeye istekli olduklarını hatırlatıyor.

 

Dogeverse Çoklu Zinciriyle Yatırımcılara Büyük Esneklik Sağlıyor

Yeni Solana meme coin’i Dogeverse (DOGEVERSE) topladığı 13 milyon dolardan fazla fonla tüm spot ışıklarını üzerine çekmeyi başardı. Dünyanın ilk çok zincirli köpek temalı tokeni Dogeverse token satın alanlar için fazlasıyla seçenek sunuluyor. Bu merkeziyetsiz platformun kullanıcıları, değiştirilemez tokenlar (NFT'ler) oluşturabiliyor ve alım satımını yapabiliyor.

Dogeverse, başlangıçta Ethereum üzerinde geliştirilen ancak aynı anda altı farklı zincirde başlatılmak üzere tasarlanan köpek tabanlı bir meme coin. Bu da onu sektördeki ilk çok zincirli meme coin yapıyor.

Proje, diğer çoklu zincir kripto paraların aksine, Ethereum, Solana, BNB Chain, Avalanche, Polygon ve Base olmak üzere başlatacağı tüm farklı zincirlerde aynı anda çalışacağını bildiriyor. Böylelikle kullanıcılarına maliyet ve hız açısından hangi zinciri kullanacaklarını seçme olanağı tanınıyor.

Basitçe söylemek gerekirse Dogeverse, kullanıcıları tek bir blok zinciriyle sınırlamak yerine onlara köprüler kuruyor. Bu yaklaşım, Dogeverse'i sürdürülebilir başarı için konumlandıran çeşitli avantajları da beraberinde getiriyor.

DOGEVERSE tokenlerini stake etmek ve diğer kripto para birimlerinde ödüller kazanmak da bu platformun önemli özelliklerinden biri. Pasif gelir fırsatları arayan çok sayıda yatırımcı bu işleve yöneliyor. Şu anda yıllık getiri oranı (APY) ise yüzde 75’ten fazla.

Büyümesiyle Dikkatleri Çeken Yeni Solana Coin’i: Smog Token 

Smog Token (SMOG), ilk olarak Solana blok zincirinde başlatılan ve Ethereum'a genişletilen nispeten yeni bir proje. Puan kazanmak ve gelecekteki airdrop ödüllerine hak kazanmak için Smog token satın almak ve tokenleri stake etmek gerekiyor.

OTC ve DEX üzerinden satın alınan SMOG tokenlerinin her ikisi de stake edilebilir durumda. Bu tokenlerin sahipleri, ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için onları akıllı bir sözleşmeye kilitleyebilecek ve karşılığında daha fazla SMOG token elde edebilecek.

Toplam arzın yüzde 35'i, sosyal etkileşim, görevler, satın alma, tutma ve stake etme gibi zincir üstü faaliyetler yoluyla kazanılan puanlarla airdrop ödülleri için ayrıldı. Solana blok zincirindeki ‘tüm zamanların en büyük SOL airdrop'u olmayı hedefleyen Smog token’in web sitesine göre stake edenlerin kazanacağı yıllık getiri oranı ise yüzde 42.

SMOG, Bonk, Myro ve Dogwifhat gibi kendisinden önceki meme coin’lerin başarısını yeniden yaratarak meme coin piyasasına hakim olmayı hedefliyor. Token, 7 Şubat 2024 tarihinde 0,001419 dolar başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülmüştü. O zamandan bu yana ise fiyatı yüzde 2 binin üzerinde artış gösterdi.

İlgili Haberler