Bank Asya'dan gizli bilgi açıklaması

Bank Asya'dan gizli bilgi açıklaması

Bank Asya KAP'a gönderdiği açıklamada bazı basın yayın organlarında çıkan müşterilere ait gizli bilgilerin sızdırıldığı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı

A+A-

Bank Asya KAP'a gönderdiği açıklamada bazı basın yayın organlarında çıkan müşterilere ait gizli bilgilerin sızdırıldığı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı. Banka daha önce de imtiyazlı müşterilere 3 millyar lira usulsüz kredi kullanıldırıldığına dair haberler ile ilgili açıklama yapmıştı

Bank Asya'dan KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

"Bazı basın yayın organlarında Bankamıza ve müşterilerine ait tüm bilgi, belge ve teknik verinin banka dışına çıkarıldığına ilişkin haberlerin yapıldığı görülmüştür.

Bankamız banka ve müşteri sırrı kapsamındaki bilgi ve belgelerin gizliliğine ilişkin, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu hükümleri doğrultusunda işlem tesis etmekte olup, yayınlanmış haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ORTAKLAR DA BDDK VE TMSF'YE DAVA AÇTI

BANK ASYA'NIN 2 ŞUBESİNDE İNCELEME İDDİASI

BANK ASYA'DA GİZLİ BİLGİLER SIZDIRILDI MI

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.