Beลiktaล Futbol Yatฤฑrฤฑmlarฤฑ Sanayi ve Ticaret Aล ile Saran Uluslararasฤฑ Filmcilik Reklam Aล arasฤฑnda, 5 milyon dolar tutarฤฑnda reklam anlaลmasฤฑ imzalandฤฑ.
Beลiktaล Futbol Yatฤฑrฤฑmlarฤฑ Sanayi ve Ticaret Aล’nin Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformu’nda (KAP) yayฤฑmlanan aรงฤฑklamasฤฑnda, ลirket ile Saran Uluslararasฤฑ Filmcilik Organizasyon Reklam Ticaret ve Pazarlama A.ล. (Saran firmasฤฑ) arasฤฑnda 5 milyon ABD Dolarฤฑ tutarฤฑnda reklam anlaลmasฤฑ imzalandฤฑฤฤฑ bildirildi.
Aรงฤฑklamada, ayrฤฑca ลunlar ifade edildi:
“Anlaลma kapsamฤฑnda; Saran firmasฤฑ tarafฤฑndan ลirketimiz aleyhine ฤฐstanbul 44. Asliye Ticaret Mahkemesinde 2013 / 155 E. sayฤฑlฤฑ dosyasฤฑ ile aรงฤฑlan 2.200.000 ABD Dolarฤฑ tutarฤฑndaki alacak davasฤฑndan ve Media Eye Ltd. tarafฤฑndan ลirketimiz aleyhine ฤฐstanbul 42. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2013/145 E. sayฤฑlฤฑ dosyasฤฑ ile aรงฤฑlan 1.500.000 ABD Dolarฤฑ tutarฤฑndaki alacak davasฤฑndan davacฤฑlar tarafฤฑndan feragat edilmiลtir.
Ayrฤฑca, Saran firmasฤฑ tarafฤฑndan ลirketimiz hakkฤฑnda ฤฐstanbul 12. ฤฐcra Mรผdรผrlรผฤรผ’nรผn 2013/15234 E sayฤฑlฤฑ dosyasฤฑ ile aรงฤฑlan 290.886,99 ABD Dolarฤฑ tutarฤฑndaki icra takibi ile Media Eye Ltd. tarafฤฑndan ลirketimiz aleyhine ฤฐstanbul 12. ฤฐcra Mรผdรผrlรผฤรผ’nรผn 2013/10458 E. sayฤฑlฤฑ dosyasฤฑ ile aรงฤฑlan 1.350.929,92 ABD Dolarฤฑ tutarฤฑndaki icra takibinin iลlemsiz bฤฑrakฤฑlarak dรผลรผrรผlmesine karar verilmiลtir.”







