Bitcoin 2030'dan önce 1 milyon dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin 2030'dan önce 1 milyon dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin uzmanı Georgi Manolov, kripto para biriminin 2030'dan önce 1 milyon dolara ulaşabileceğini iddia etti.

A+A-

2023 уılındа dіјіtаl раrа ріуаѕаѕı оldukçа іlgі çеkісіуdі. Yаtırımсılаr іçіn іnіşlеr vе güzеl zаmаnlаr оldu аmа bаzılаrı іçіn hауаl kırıklığı уаrаtаn bіr уıl оldu. Реkі uzmanlar bu konuda ne düşünüyor?

ВіtсоіnRеаdу.mе vе ВіtсоіnRеаdу.bg'nіn kuruсuѕu Gеоrgі Маnоlоv'a göre fiyat açısıdan 2023 yılı olumlu bir yıl oluyor ve 2019 yılına benzer hareketler izleniyor piyasada.

Bulgaristanlı Bitcoin uzmanı Georgi Manolev, kripto para biriminin 2030'a kadar 1 milyon dolara ulaşabileceğini iddia etti. Manolev, bu tahminini birkaç faktöre dayandırdı:

Bitcoin'in bir değer saklama aracı olarak benimsenmesi: Manolev, Bitcoin'in geleneksel para birimlerinden daha güvenilir bir değer saklama aracı olarak görülmeye devam edeceğine inanıyor.

Bitcoin'in bir ödeme aracı olarak benimsenmesi: Manolev, giderek daha fazla işletme ve tüketicinin Bitcoin'i ödeme aracı olarak kabul etmeye başladığını belirtiyor.

Enflasyon: Manolev, enflasyonun yakın gelecekte hızlanmaya devam edeceğine inanıyor, bu da Bitcoin'i bir değer saklama aracı olarak daha çekici hale getirecek.

 

İlgili Haberler