Bitcoin yatırımcıları sevinecek: Binance'ın CEO'sundan yeni hedef fiyat!

Bitcoin yatırımcıları sevinecek: Binance'ın CEO'sundan yeni hedef fiyat!

Binance CEO'sundan Bitcoin Fiyat Tahmini: 80.000 Dolar Aşılabilir!

A+A-

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'ın CEO'su Richard Teng, Bitcoin (BTC) için 80.000 dolarlık bir fiyat hedefi verdi. Teng, kurumsal yatırımcıların ETF'lere olan ilgisinin artması ve arzdaki azalma gibi faktörlerin bu seviyenin aşılmasına yardımcı olabileceğini söyledi.

Teng, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "Artan kurumsal benimseme ile Bitcoin'de 80.000 dolar seviyesi aşılabilir" dedi. Teng, bu yılın başlarında piyasaya sürülen ETF'lerin kurumsal yatırımcıların ve yeni fon akışlarının ilgisini artırdığını ve "daha yeni başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Daha önce BTC'nin yıl sonunda 80.000 dolara ulaşabileceğini tahmin eden Teng, arzdaki azalma ve artan talep ile beraber bu seviyenin de aşılabileceğini söyledi. Teng'in bu görüşleri kişisel bir bakış açısını yansıtıyor ve ralli sırasında inişli çıkışlı süreçlerin olabileceğini de sözlerine ekledi.

Bu yılın Ocak ayında ABD'de onaylanan spot Bitcoin ETF'lerine her gün milyonlarca dolar değerinde girişler gerçekleşiyor. Artan kurumsal talep ile BTC, 2,5 yıl aranın ardından rekor seviyeler gördü.

>>Bitcoin yarılanması nedir? Neden fiyat artışına neden oluyor

İlgili Haberler