Borsa İstanbul'da bu hisselere dikkat!

Borsa İstanbul'da bu hisselere dikkat!

8100 seviyesini aşamayan Borsa İstanbul, haftaya Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili haberlerin gölgesinde başlayacak. Peki haftanın ilk günü hangi hisseler hareketli olacak?

A+A-

8100 seviyesini aşamayan Borsa İstanbul, haftaya Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili haberlerin gölgesinde başlayacak.  Ayrıca  25 Ocak'ta açıklanacak faiz kararı da piyasa üzerinde etkili olacak. 

Borsa analistleri 19 Ocak'ta 7996, 70 puandan kapanan BIST 100 Endeksi'nde , 7913 üzerini güvenli  liman olarak gösterirken , 8100 seviyesinin üzerine bir kalıcılık sağlanmadığı sürece kısa vadede yukarı yönlü hareketin başlamasını beklemiyor.

Endeksteki teknik beklentilerin yanı sıra piyasalarda Naci Ağbal Sendromu yaşanıp yaşanmayacağını da seansın açılışı ile göreceğiz. Analistler hükümetin Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili daha net açıklama yapmaması halinde bunun piyasalar üzerinde baskı yaratacağını ifade ediyorlar.

Peki bütün bu süreç içinde 22 Ocak 2024'te beklentisi yüksek, yükselme potansiyel olan şirket var mı? İş Yatırım  bugün için teknik görümü pozitif 3 hisse önerdi.

İş Yatırıma göre bugün KOZAA, TCELL, TTKOM hisseleri hareketli olacak

muhtemel-hareketli-hisseler.jpg

 

 

 

İlgili Haberler