Şeker Yatırım: Satış baskısı devam edecek

Şeker Yatırım: Satış baskısı devam edecek

Şeker Yatırım endeksin güne negatif eğilimle başlamasını ve gün içinde yükseliş denemeleri oluşsa da kar satış fırsatı olarak kullanılarak kar satışı baskısının devam etmesini bekliyor

A+A-

Şeker Yatırım günlük teknik bülteninde orta vadeli göstergeler pozitif olsa da endeksin güne negatif başlamasını bekliyor.

Şeker Yatırım teknik bülteni:

Endeks kısa vadede 7.750 altında kapanış yapmadıkça kar satışları yaşansa da alım fırsatı olarak kullanılması ve 8.150 ilk hedef olmak üzere bu seviye üzerinde yükselişini 8.300 - 8.330 aralığına kadar devam ettirme potansiyelini koruyacaktır.

Endeksin gün içinde 7.937 altına gelerek kalıcı olması durumunda 7.800 - 7.830 aralığına doğru kar satışlarını devam ettirmesi beklenir. Kısa vadede 7.830 ve altına gerileme alım fırsatı, 8.140 ve üzerine yükseliş ise gün içi kar satışı fırsatı olarak takip edilebilir.

Orta vadeli göstergeler ile ortalamalardaki pozitif eğilim kar satışları yaşansa da alım fırsatı olarak kullanılacağına ve yükseliş trendinin korunacağına işaret ediyor. Ancak kısa vadeli göstergelerdeki negatif görünüm endekste kar satışlarının devam edeceğine işaret ediyor.

Endeksin güne negatif eğilimle başlaması ve gün içinde yükseliş denemeleri oluşsa da kar satış fırsatı olarak kullanılarak kar satışı baskısının devam etmesi beklenmektedir.

 

İlgili Haberler