Carbon Holdings, Orta Doğu'nun en büyük tesisini yapacak

Carbon Holdings, Orta Doğu'nun en büyük tesisini yapacak

Carbon Holdings, yıl sonuna kadar 10,9 milyar dolarlık petrokimya tesisinin finansmanını tamamlamayarak, 2019'un üçüncü çeyreğinde Orta Doğu'nun en büyük tesisi olacak yapının inşasına başlamayı planlıyor.

A+A-

Carbon Holdings, yıl sonuna kadar 10,9 milyar dolarlık petrokimya  tesisinin finansmanını tamamlamayarak, 2019'un üçüncü çeyreğinde Orta Doğu'nun en büyük tesisi olacak yapının inşasına başlamayı planlıyor.
   
Ticaret Bakanlığının 'Haber Blog'unda yer alan habere göre, Şirketin çevre ve sürdürülebilirlik genel müdürü Mohamed Hassan  Suez Kanalı Ekonomik Bölgesi'nde inşa edilecek olan Tahrir Petrokimya Kompleksi’nin hisse senedi ve 5,4 milyar dolarlık bir borç paketi ile  finanse edileceğini ve 2018 yılının sonuna kadar finansal hedeflerine  ulaşmayı beklediklerini açıkladı. Carbon Holdings, tesisin finansmanı  konusunda yıllardır çalışıyor ve Firma 2019 itibarıyla hem Mısır  borsasında hem de Londra borsasında işlem görmeyi planlıyor.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.