Dow Jones ve Nasdaq, direnç seviyelerinin altında işlem görmeye devam ediyor

Dow Jones ve Nasdaq, direnç seviyelerinin altında işlem görmeye devam ediyor

Dinamik Menkul Değerler: Dow Jones, 33.612 direnç seviyesinin altında, Nasdaq ise 14.790 direnç seviyesinin altında işlem görmeye devam ediyor. Bu seviyelerin altında işlem görmeye devam etmeleri halinde, düşüş yönlü hareketler devam edebilir.

A+A-

Dinamik Menkul Değerler  Dow Jones ve Nasdaq analizi:

Eylül ayı sona ererken, Dow Jones ve Nasdaq, direnç seviyelerinin altında işlem görmeye devam ediyor. Dow Jones, 33.612 direnç seviyesinin altında, Nasdaq ise 14.790 direnç seviyesinin altında işlem görüyor. Bu seviyelerin altında işlem görmeye devam etmeleri halinde, düşüş yönlü hareketler devam edebilir.

>> New York borsasında tüm uzmanların "AL" dediği 5 hisse senedi

Dow Jones Analizi

Dow Jones, 33.612 direnç seviyesinin altında işlem görmeye devam ediyor. Bu seviyenin altında 4 saatlik bar kapanışlarına devam ettiği müddetçe düşüş yönlü işlemler gündemimizde yer alabilir. Bu durumda ilk destek seviyemiz 33.155 olacaktır. Aksi takdirde, 33.612 seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlaması halinde 34.024 direnç seviyesini izliyor olacağız.

Nasdaq Analizi

Nasdaq, 14.790 direnç seviyesinin altında işlem görmeye devam ediyor. Bu seviyenin altında günlük bar kapanışına devam ettiği müddetçe düşüş yönlü işlemler gündemimizde yer alabilir. Bu durumda ilk destek seviyemiz 14.344 olacaktır. Olası, 14.790 seviyesini aşması halinde 15.190 direnç seviyesini takip ediyor olacağız.

İlgili Haberler