EBEBK, CWENE,DYOBY,OTKAR,MRGYO, SKBNK, ORGE- 5 Ekim 2023 hisse gündemi

EBEBK, CWENE,DYOBY,OTKAR,MRGYO, SKBNK, ORGE- 5 Ekim 2023 hisse gündemi

EBEBK, CWENE,DYOBY,OTKAR,MRGYO, SKBNK, ORGE,BEYAZ, DGNMO,GSDHO ve VBTYZ hisseleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamalarını okumadan borsada işlem yapmayın. İşte son gelişmeler...

A+A-

ŞEKERBANK T.A.Ş. (SEK, SKBNK)

Şekerbank, bağlı ortaklığı Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin pay halka arzı için ihraç esaslarını revize etti. Buna göre, Şekerbank'ın Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'deki paylarının bir kısmı ortak satışı yoluyla halka arz edilecek. Halka arz edilecek toplam pay miktarı ise 35 milyon TL nominal değer olarak belirlendi.

MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (MRGYO)

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkullerin değeri, 30 Eylül 2023 itibarıyla 6,2 milyar TL'ye ulaştı. Bu değer, bir önceki döneme göre %62,47 artışa işaret ediyor.

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. (OTKAR)

Otokar, Birleşik Arap Emirlikleri Ulaşım şirketi olan Roads & Transport Authority'nin (RTA) açmış olduğu 400 adet 12 metre dizel tip otobüs alımı ile ilgili araçların 10 yıllık bakım ve servisini içeren ihaleye teklif verdi.

DOĞANLAR MOBİLYA GRUBU İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (DGNMO)

Doğanlar Mobilya, pay geri alım programı kapsamında 04 Ekim 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da 95.000 TL nominal değerli pay geri aldı. Geri alım işlemi sonrası geri alınan payların nominal tutarı 4,1 milyon TL'ye ulaştı.

GSD HOLDİNG A.Ş. (GSDHO)

GSD Holding, Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak Nilay Tulum'u atadı.

ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT A.Ş. (ORGE)

Orge Enerji, Koç Üniversitesi Kültür ve Yurt Yerleşkesi Projesi'nde 22 milyon TL'lik yeni sözleşme imzaladı. Projenin 2023 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

VBT YAZILIM A.Ş. (VBTYZ)

VBT Yazılım, Borsa İstanbul Pay Piyasası'nda likidite sağlayıcı olarak Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaşma imzaladı. Likidite sağlayıcılığı, kapsam dahilindeki sermaye piyasası araçlarının likiditesini, dolayısıyla bu araçların işlem görme kabiliyetini artırmaya yönelik isteğe bağlı bir faaliyettir.

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (DYOBY)

DYO, 900 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç etmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı. İhraç edilecek borçlanma araçları, piyasa koşullarına bağlı olarak iskontolu ve/veya sabit kuponlu veya değişken kuponlu olarak ihraç edilecek.

BEYAZ FİLO OTO KİRALAMA A.Ş. (BEYAZ)

Beyaz Filo, 2023 yılı ilk dokuz ayında 10.051 adet sıfır araç satışı gerçekleştirdi.

CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (CWENE)

CW Enerji, North Enerji Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile 3,5 milyon dolarlık güneş enerjisi paneli satış sözleşmesi imzaladı.

EBEBEK MAĞAZACILIK A.Ş. (EBEBK)

Ebebek, Eylül 2023'te mağazalarını ziyaret eden ziyaretçi sayısının 4,1 milyon, internet sitesi ziyaretçi sayısının ise 10,1 milyon olarak gerçekleştiğini duyurdu..

İlgili Haberler