Emekli nakit promosyonu 18 bin TL'ye yükseldi!

Emekli nakit promosyonu 18 bin TL'ye yükseldi!

ING Türkiye, Emeklilere Yönelik Nakit Promosyon Tutarını 18 Bin Liraya Yükseltti

A+A-

ING Türkiye, emeklilere yönelik nakit promosyon tutarını yükseltti. Emekli maaşını ING Türkiye'ye taşıyanlar, maaş tutarına göre ek koşulsuz 15 bin liraya varan nakit promosyon elde edebiliyor.

Emekli maaşını ilk defa ING'ye taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3 bin liraya varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 18 bin liraya varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

ING Mobil uygulamasındaki Cebimdeki Danışman aracılığıyla görüntülü görüşme ile danışmanlara uzaktan bağlanarak veya e-Devlet Kapısı üzerinden veya ING şubelerine gelerek emekli maaşlarını ING'ye taşıyabilen emekliler, bu avantajdan faydalanabiliyor. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan yararlanabiliyor.

Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdü veren mevcut ve yeni müşteriler, 15 bin liraya varan ek koşulsuz nakit promosyondan 3 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında yararlanabiliyor. Emekli maaşını ING'den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarlarına göre ek nakit promosyon alabiliyor.

Ayrıca, 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ING Türkiye'den ilk kez emekli maaşını alan ve bu tarihler arasında ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatan emekli maaş müşterileri, 3 adet ve üzerinde verecekleri her otomatik fatura talimatına 600 lira, toplamda da en fazla 3 bin lira ek nakit promosyon kazanabiliyor.

İlgili Haberler