Erdoğan: 'Bir konuda başarısız olduk...'

Erdoğan: 'Bir konuda başarısız olduk...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AKP Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yaptı.

A+A-

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AKP Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada muhalefe CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 

''Bir konuda başarız olduk'' diyen Erdoğan, '' Ülkemizdeki büyük dönüşümden muhalefetin de nasiplenmesini sağlayamadık. Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Yaklaşık 2,5 senenin ardından siz Adanalı kardeşlerimle hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Bugün yine kabına sığmayan bir Adana var. Her birinize şükranlarımı sunuyorum. Adana kalkınsın diye çalışmalar yaptık. Bu kapsamda son 19 yılda Adana'ya toplam 50 milyar TL'lik yatırım yaptık.

Gençlik ve spordan sosyal yardımlara kadar her anlamda Adana'nın yanında olduk. Bugün de Adana'nın simge ve nişanesi olan birçok yatırımı devreye almanın onurunu yaşıyoruz. 

CHP'YE YÜKLENDİ

Bu yatırım Türk ekonomisine olan güvenin yanı sıra muhalefetin algı operasyonlarının işe yaramadığının göstergesidir. CHP'nin başını çektiği yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcılar Türkiye'yi tercih etmeye devam ediyor. Bu yatırımlar muhalefetin yalan üzerine kurduğu propagadansının işe yaramadığının ispatıdır. Küresel düzeyde yatırımların yüzde 35 azaldığı, birçok ülkenin ekonomide kontak kapattığı bir dönemde bizde yatırımları hiç kesmedi. 

Bay Kemal, kıskanma; çalış seninde olur. Turizmde de farklı bir ivme yakaladık.

Biz siyaseti muhalefet gibi ikbal kapısı değil hizmet kapısı olarak gören bir kadroyuz. Muhalefet çamur siyasetiyle gündemi meşgul ederken biz hep yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik. Biz siyaseti muhalefet gibi ikbal kapısı değil hizmet kapısı olarak görüyoruz.

Kefenimizi giyerek çıktığımız yolda 20 yıldır başımız dik yürüyoruz. Türkiye'nin geleceğine dair hayallerimiz, umutlarımız var. Türkiye'nin geleceğine dair gençlerimize umut aşılayan yegane parti AK Parti'dir.

''BİR KONUDA BAŞARISIZ KALDIK''

Bir konuda başarısız kaldık. Ülkemizdeki büyük dönüşümden muhalefetin de nasiplenmesini sağlayamadık. Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı.

Kürsülerde milletimize verdiğimiz sözleri unutanlardan olmadık. Muhalefet yalan siyasetiyle milleti meşgul ediyor.

Kılıçdaroğlu'nun milletimize sahra hastanesi diye pazarladığı yerin koca bir hangar olduğu ortaya çıktı.

SSK'yı batıran bu değil mi yahu? Allah, milletimizi CHP zihniyetinin eline düşürmesin.''