Erdoğan'dan Ataşehir yorumu: Daha çok şeyler gelecek

Erdoğan'dan Ataşehir yorumu: Daha çok şeyler gelecek

İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ataşehir'in CHP'li belediye başkanının görevden alınması ile ilgili olarak önemli şeyler söyledi

A+A-

İstanbul Üsküdar'da metro açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ataşehir'i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzel şekli ile ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları 

İstanbul bugün gördüğünüz bütün metroların, metrobüsün yolların hiçbirinin olmadığı bir şehirdi. Oradan aldık bu hale getirdik. Biz İstanbul'u aşkla seviyoruz. Bin yıl ömrümüz olsa her anını bu şehre hizmetle geçirmek isteyecek kadar çok seviyoruz.

Sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece yedi düvel üstümüze gelsin vız gelir. Yaşadığımız her olay birliğimize Müslümanlığımıza daha çok sahip çıkmamız gerektiğini gösteriyor.

Meydanı sahte dosyalarla ABD'den ülke yönetimini ele geçirmeye çalışanlara bırakmadık. Silahla, kumpasla başaramadıklarını ekonomiyle yapmaya çalışanlara meydanı bırakmıyoruz. Güney sınırlarımızın ötesindeki oyunu topraklarımıza taşıyamadıkları için darbe ile istiklalimize kast etmeye çalıştılar

Bu ülkenin düşmanlarının değirmenlerine su taşıyanlara milletimiz 2019 seçimlerinde gereken cevabı verecektir. Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisine çevirenlere en güzel cevabı verecekler.

DAHA ÇOK ŞEY GELECEK'

Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisi haline getirenlere CHP seçmenini de gereken dersi vermesini bekliyorum. Şimdi tutturmuş bir Man Adası. Herhalde bu mankafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor kalkıyor Man Adası. Bunlarla iyi yatıp kalktı. Son bütçe müzakerelerinde sürekli bunu zikretti. Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzle şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var yapısında bu var."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.