Eski Tarım Bakanı havuzda ölü bulundu

Eski Tarım Bakanı havuzda ölü bulundu

2015 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev yapan Kutbettin Arzu hayatını kaybetti

A+A-

AK Partili eski milletvekili olan ve  2015 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev yapan Kutbettin Arzu, tatilini geçirmek için geldiği Yalova Termal ilçesindeki TBMM Atatürk Köşkü ve Yalova Termal Sosyal Tesisleri'ndeki sıcak su havuzunda çevredekiler tarafından hareketsiz olarak bulundu. Hemen sağlık ekiplerinin müdahele ettiği eski bakanın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olay yerine gelen savcılığın incelemesinin ardından Arzu'nun cenazesi Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KALP RAHATSIZLIĞI BULUNUYORDU

Daha önce kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Arzu’nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi işlemlerinin ardından belli olacak.

EŞİ BULUNMAZ BİR DOSTTU

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Arzu'nun ölümünün ardından sosyal medyasından birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak, "Çok üzgünüm… İyi bir insan, eşi bulunmaz bir dosttu. TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanlarımızdan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanımız Kutbettin Arzu’nun vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun..." diye yazdı.  İş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim de taziye mesajları paylaştı. 

İlgili Haberler