Garanti BBVA: Kredi kartına taksit sınırı dahil önlemler gelebilir

Garanti BBVA: Kredi kartına taksit sınırı dahil önlemler gelebilir

Kredi kartlarına ilişkin bazı sınırlamaların getirileceğinin konuşulduğu son günlerde Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ dikkat çeken bir açıklama yaptı ve "Kredi kartıyla alakalı bir önlem gelme ihtimali var" dedi.

A+A-

Garanti BBVA, Türk bankacılık sektörünün en büyük teknoloji merkezi olan ve “teknoloji fabrikası” olarak nitelediği Garanti BBVA Teknoloji’yi yakından tanıtmak amacıyla, Garanti BBVA Pendik Teknoloji Kampüsü’nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, dijitalleşmeyle birlikte şube sayısında azalış olup olmayacağına ilişkin bir soru üzerine, banka şube sayısında optimal seviyeye ulaştıklarını ve şube sayısının mevcut seviyelerde devam etmesini öngördüklerini bildirdi.

Kredi kartlarına yönelik yapılması öngörülen düzenlemelere ilişkin değerlendirmesi de sorulan Baştuğ, "Kredi kartıyla alakalı bir önlem gelme ihtimali var. Ama bunun şeklinin ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden taksit sınırı mı ya da başka bir şey mi olur onu bilmiyoruz. Biz de merakla bekliyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler