Güvenlik açıklamaları 2 hisseyi vurdu

Güvenlik açıklamaları 2 hisseyi vurdu

Çağlayan Adliyesi'ndeki olayla yeniden gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldıracağız dediği özel güvenlik sistemi borsadaki 2 şirketi olumsuz etkiledi

A+A-

Çağlayan Adliyesi'ndeki olayla yeniden gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldıracağız dediği özel güvenlik sistemi ile ilgili gelişmeler, halka açık 2 şirketin borsadaki hisse senetlerini olumsuz etkiledi.

Hisse senetleri Borsa İstanbul'da işlem gören Akdeniz Güvenlik ve Senkron Güvenlik hisselerinde bugün çok sert düşüşler yaşandı. Dün 6.18 liradan kapanış yapan Senkron Güvenlik hisseleri bugün yüzde 15.37 kayıpla 5.23 liraya geriledi ve taban oldu.

Son dönemde aldığı ihalelerle adından söz ettiren Akdeniz Güvenlik hisseleri ise dün dün 4.97 liradan kapandıktan sonra bugün yüzde 10 kayıpla 4.47 liraya kadar geriledi. İkinci seansta bir ara toparlanan Akdeniz Güvenlik hisseleri bir ara tavan fiiyata kadar yükseldi ancak 15:30 itibarıyla 4.78 liradan işlem görüyor.

Adalet sarayındaki terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel güvenliklerin tamamen kaldırılması gerektiğini bir kaç konuşmasında tekrar etmişti. Erdoğan bugün yaptığı konuşmada da yeniden aynı konuya değindi ve konuyu kısa sürede çözmek istediklerini söyledi.

 

 

Ayrıntılar geliyor...

 

AKDENİZ GÜVENLİK HİSSE DETAY SAYFASI

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.