Hilton İstanbul Parksa için yarın son gün

Hilton İstanbul Parksa için yarın son gün

İstanbul Maçka'da bulunan Hilton İstanbul Parksa yarın son kez müşterilerine otel hizmeti verecek.

A+A-

Sabancı Holding'e ait olan ve 27 yıldır otel olarak kullanılan gözde binada, Sabancı Üniversitesi'nin bir dizi eğitim programına ev Hilton İstanbul Parksa için yarın son gün sahipliği yapacak. Sabancı'nın Hilton ile olan işbirliği ise Adana, Mersin ve Kayseri'deki otellerde sürecek. 

9 bin metrekare alan üzerinde kurulu Hilton İstanbul Parksa 1990 yılından bu yana otel olarak hizmet veriyor. Otelin işletmesi Hilton'a ait. Dev binanın mülkiyeti ise Sabancı Holding'e ait.

Sabancı Aile bir süre önce, söz konusu binayı farklı bir biçimde değerlendirmeyi gündemine aldı. Yürütülen görüşmeler sonrası anılan yerin eğitim mekanı olarak değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Sabancı Üniversitesi'nin profesyonellere yönelik olan bir dizi eğitim programının söz konusu binada verilecek.

ÇALIŞANLAR DİĞER OTELLERE...

Hilton tarafı da bu sürece ilişkin gelişmelere 2 ay kadar personel ile paylaştı. Otel çalışanları, Hilton'un diğer otellerine kaydırıldı.

HİLTON İLE İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Edinilen bilgiye göre, Sabancı Holding ile Hilton arasındaki uzun yıllara dayalı ilişki ise sürecek. Kayseri, Adana ve Mersin'de bulunan otellerde tarafların birlikteliği sürecek. (Hürriyet)

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.