İki havayolu tüm uluslararası uçuşları iptal etti

İki havayolu tüm uluslararası uçuşları iptal etti

İsrair ve Arkia havayolu şirketleri İsrail'in yurt dışından dönenleri karantinaya alma kararı sonrasında Mart ayının sonuna kadar tüm uluslararası uçuşlarını durdurdu.

A+A-

İsrair ve Arkia havayolu şirketleri İsrail'in yurt dışından dönenlere karantinaya alma kararı sonrasında Mart ayının sonuna kadar tüm uluslararası uçuşlarını durdurdu.

airporthaber.com, 2 İsrailli şirketin tüm uluslararası uçuşları durdurma kararının sektörde ve ülkede soğuk duş etkisi yarattığını yazdı.

İsrail havayolu İsrair, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, tüm vatandaşlarını yurtdışından geri getirmek için haftasonuna kadar uçuş gerçekleştireceğini duyurdu.

Bir diğer İsrail havayolu şirketi Arkia, yaklaşık 180 çalışanını ücretsiz izne çıkaracağını duyurdu. Buna ek olarak, şirket bir sonraki duyuruya kadar uluslararası uçuşların çoğunu iptal etti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.